image_pdfimage_print

Uge 43 “Bag for en sag”

I uge 43 bager vi til fordel for Børns Vilkår: Mandag laver vi Pebernødde dej. Tirsdag bager og sælger vi Pebernødder. Onsdag bager vi vafler, som sælges og serveres ved afhentning af børn. Så læg vejen forbi i stedet for at sende børnene med bussen. Torsdag bager og serverer vi boller og varm kakao til Læs mere…..

Gemt tøj

Vi har en del glemt tøj;regnbukser, regnfrakker, bluser, undertøj, sko strømper…….. Mangler I det, så ligger det i SFO. Fredag bliver det vasket og lagt til genbrug.

Fredag den 20/9 har vi Pædagogisk dag.

“Den lille pige med svovlstikkerne.” Fredag den 20/9 holder vi pædagogisk / lærerfri dag. Vi skal arbejde i forskellige værksteder; “Kreativt”, “Mad over bål”, “teater” og “medie” værksted. Intro til dagen sker onsdag og fredag morgen på morgensamling. Se vedhæftede. (Hvis I har noget stof i alle mulige blå, gule og brune nuancer, må I Læs mere…..

Forældrekaffe SFO

Torsdag den 29. August kl. 14.30 – 16.00 er der forældrekaffe i Bålhytten. Nye datoer for forældrekaffe er 25/9 (Morgen), 10/10 (Eftermiddag), 27/11 (Morgen) Håber at se så mange af Jer som muligt. mvh Mai-Britt/Personalet i Humlehave