1

Lodtrækning

Kære alle.

Tusind tak for jeres store opbakning til vores julebazar. Eleverne er meget stolte over, at I har taget så godt imod al den julepynt, de har fremstillet. Der blev også solgt rigtig mange lodsedler, som gav en god skilling til lidt ekstra legetøj (eller hvad elevrådet nu beslutter).

Da der efter hjemsendelsen rent faktisk ikke længere er mulighed for at købe lodsedler, har vi besluttet at afslutte salget i aften. Dermed kan Anja og jeg trække vinderne i morgen. Alle solgte lodder (og KUN dem) deltager i trækningen til de mange flotte præmier, som vi har fået sponsoreret. Hermed også igen en stor tak til alle vores sponsorer.

Jeg sender en trækningsliste ud på mail, hjemmesiden og Facebook i løbet af i morgen. Præmierne kan hentes (evt. af børnene) efter nytår og frem til den 31. januar 2022.
Julebazar d. 10.12. – på en lidt alternativ måde

Fredag den 10. december inviteres alle forældre hermed til at købe alt det flotte julestads, børnene har fremstillet i de forgangne måneder. Desuden kan man købe lodsedler til vores store juletombola , hvor der er mange flotte sponsorpræmier, som 7. og 8. klasses elever har samlet ind ved byens handelsdrivende.

Da Corona desværre ikke tillader, at vi holder julestuen som planlagt, vil julepyntet blive præsenteret på et salgsbord i skolegården fredag fra kl. 14-15.30, hvor vi håber, at I vil få lyst til at komme forbi og støtte elevernes julesalg. Hele overskuddet kommer ubeskåret børnene til gode (elevrådet er med til at beslutte, hvad pengene skal bruges til). Selvfølgelig kan man også betale med MobilePay (“Jul” + navn til 22123).

I løbet af fredag formiddag vil børnene få mulighed for at købe deres (og andres) julepynt, som koster mellem 2 og 30 kroner. Eleverne må dertil gerne tage penge med i skolen – dog ikke ubegrænset. Vi har besluttet, at lysegule elever må købe for højst 50 kroner, grønne elever (5./6. klasse) for højst 40 kroner, og lysegrønne elever for højst 30 kroner.

Skulle der være noget tilbage, gentager vi salget på tirsdag i tidsrummet kl. 14-15. Lodsedler, som koster 5,- kr/styk (eller 5 for 20,- kr) kan også købes ved at skrive til ba@aeblegaard.dk (så får børnene dem med hjem). Sidste salgsdato er onsdag den 15.12. kl. 18.00. Lodtrækning finder sted torsdag formiddag (videooptagelse) og børnene får dem med hjem.
Til nisserne ;-) : Få gerne strikketøjet frem

Torsdag den 02. december afholder Æblegård Friskole en kæmpe julestue fra kl. 18-20.

Her vil være mulighed for at købe alle de flotte juleting, eleverne har fremstillet i Håndværk & Design i de sidste uger.

Den en eller anden nissemor/nissefar (eller var det vores dygtige forældre og bedsteforældre ?) har allerede haft strikketøjet eller boremaskinen i gang og produceret julestads, som de har sponsoreret til os, så eleverne kan sælge dem. Tusind tak for det. MEEEEEN der er plads til flere julelys, huer, vinduesklip, sokker, lyseholdere og hvad man ellers kan finde på, så hold jer ikke tilbage. Vi er taknemmelige for alt, og overskuddet går til børnene (elevrådet er med til at bestemme).

Der vil desuden være mulighed for alle interesserede (med tilknytning til skolen) at leje en stand, hvis man gerne vil sælge på egen regning. Standen koster 50 kr. og kan bookes ved at skrive til Birgit ba@aeblegaard.dk .
Invitation til cykelløbet “Post Danmark Rundt”

Onsdag eftermiddag (efter planen kl. 16.41) ruller det store cykelløb “Post Danmark Rundt” gennem Adsbøl. Eleverne er i gang med at pynte vinduer og gavle, så skolen på festlig vis kan honorere begivenheden. Samtidig med at reklame lidt for vores skole benytter vi lejligheden til at gøre opmærksom på, at skolen har 26 års jubilæum i morgen.

I denne anledning vil skolen være åben for alle vores familier, hvor man er velkommen til at heppe på cykelholdene og “vise flag” for skolen. Vær venligst opmærksomme på, at vejene kan være spærret kortvarigt.
Nødpasning

Godt nytår.

Husk tilbage melding på nødpasning uanset om I har behov for pasning eller ej så skal der skrives til Cl@aeblegaard.dk eller på 22 19 10 26.
Julefrokost

Husk og melde ind hvad i tager med til julefrokost enten på mail cl@aeblegaard.dk eller i sfo.

God weekenden hilsen SFO personalet.
Julefrokost

Vi holder d 17 december julefrokost i SFO´en. Vi vil i gerne medbringer en eller flere ting.

Og husk ALT SKAL være købt og indpakket fra butikken.

Husk og giv besked om hvad i tager med enten til personalet eller på mail cl@aeblegaard.dk

Stryhns Leverpostej stor pakke 
Spegepølse 
Spegepølse
Sardel
Makrel på dåse
Makrel på dåse
Bakke med min 10 æg
Bakke med min 10 æg
Remulade
Mayonaise
Ristet løg
2 Agurker
Et glas rødbeder
En bakke kærgården
En bakke hamberyg 
En pakke hamberyg
Et glas karrysild i bidder
Mild ost 
Mild ost
Tuc kiks 3 pakke 
Valgfri kiks 
Små frikadeller 20 stk
Små frikadeller 20 stk 
Franskbrød
Franskbrød
Rugbrød min 30 skiver
Rugbrød min skiver 
Pålægschokolade lys
Pålægschokolade mørk
Pølser min 30 stk 
Være kreativ. 

Hilsen SFO-personalet
Julefrokost.

Vi flytter lidt rundt på tingene i næste uge også. Julefilm vil blive om onsdage og julefrokost er om torsdagen i stedet for….

Og Julebingo er i morgen i onsdag d 9 december. Huske en lille pakke 🙂
Julebingo

Hej forældre på torsdag skulle vi have have julebingo det er flyttet imorgen onsdag d 9 december.

Hvert barn må gerne komme med en lille premie 🙂

God dag til jer alle 🙂
Dagene op til jul

Det er idag sidste tilmelding til d 21, 22 og 23 december om i har brug for pasning.
Der er sendt mail ud om at børnene har fået en seddel med hjem om i har brug for pasning de dage. Modtager jeg ikke en seddel bliver det noteret som i ikke har brug for pasning.

I kan enten aflevere sedlen eller sende mail til cl@aeblegard.dk

SFO-personalet