Usikkerhed om mundbind i offentlig trafik

Der er desværre ret meget forvirring omkring spørgsmålet, om man skal have mundbind på allerede ved busstoppestedet eller først, når man stiger på bussen. På Sydtrafiks hjemmeside står der dog helt klart:

Corona/Covid-19:

Fra lørdag d. 22. august 2020 er det et krav, at alle passagerer over 12 år skal bære mundbind eller visir i busser, tog og i flextrafikken. Kravet gælder døgnet rundt – også ved stoppesteder og på bus- og togstationer. Hold dig opdateret på Sydtrafiks tiltag i forhold til corona/covid-19 på sydtrafik.dk/corona
Glemt tøj :-)

Vær sød at kigge i sækken med tøj, inden jeres børn tager på sommerferie. Der må da være nogen, der mangler fx et par (dyre) regnbukser fra Feldsted Maskinværksted 😉
Glemt tøj

I forbindelse med skolens genåbning blev alle garderobepladser ryddet og det efterladte tøj blev samlet sammen. Selv om alle elever nu gentagne gange er blevet opfordret til at kigge tøjet igennem, er der stadig tre sække uden ejer. Mangler I noget af jeres børns tøj, bedes I kigge sækkene, som kan findes i trappeopgangen til kontoret, igennem inden sommerferien. Ikke afhentet tøj bliver derefter doneret til en af de lokale hjælpeorganisationer.
OBS OBS OBS…

Skole og SFO lukker i 14 dage fra og med i morgen fredag d.13 marts.

Skole og SFO er åben som normal i dag.

Hold øje med din Æblegård mail!!!
God håndhygiejne på skolen

For at gøre vores del for at inddæmme smittefaren så meget som muligt, har vi igen øget hygiejnen på skolen. Udover at dørhåndtag, gelændere og skærme bliver sprittet af med kortere intervaller end normalt, er vi gået over til at man vasker sine hænder (og helst også bruger håndsprit bagefter), inden man spiser (både frugt og madpakker). Elever i Blå får endda en klat håndsprit sammen med deres Godmorgen- hilsen. Desinfektionsmiddel står desuden til frit afbenyttelse på gangen. Allerede de første dage har vist, at børnene – og de voksne – tager godt imod dette.
Stor LUSE dag, d.4/2

På tirsdag d.4/2-2020 følger vi trop, med den nationale opfordring til bekæmpelse af LUS..

Hos os, på Æblegård friskole, bliver alle børn kæmmet denne dag. Hvis der findes LUS og/eller LARVER, sendes børnene hjem til behandling. Så længe der er levende LUS i håret, må børnene ikke være her.

Vi mangler hjælpende hænder, til kæmningen denne dag, så vi modtager gerne din hjælp. Henvend dig i SFO’en el. på SFO’ens mobil 30806089, hvis du kan hjælpe.. TAK !
Vinterferie…

Pasning i SFO’en i vinterferien, bedes tilmeldt senest fredag d.17/1-2020 i SFO’en eller på SMS til SFO’en på mobil nr. 30 80 60 89

Tilmelding kan også ske på mail til Birgitte: br@aeblegaard.dk senest søndag d.19/1-2020

Hvis ikke dit barn tilmeldes, betragter vi det som om det holder ferie.
Hyggelig teater/skolefest

Tusind tak til vores dejlige elever og deres familier, som gjorde årets første skolefest til en rigtig hyggelig aften – ikke mindst med to bevægende og flotte teaterforestillinger. Vi glæder os allerede til den anden del af festen i aften.
5 kroner til fælles morgenmad

Alle elever i Blå, Lysegrøn og Grøn bedes tage 5 kroner med til fælles morgenmad på fredag.
Udsolgt !! :-)

Mange tak til alle vores forældre for jeres fantastisk opbakning til teaterstykket, som resulterer i, at alle billetter (80 per forestilling) er blevet solgt på rekordtid. Vi glæder os allesammen til en dejlig aften. Husk, at man – selvom man ikke har billetter til teateret – gerne må deltage i skolefesten og alle boderne.