… den hemmelige tid :-)

Efter emneugerne vil vi så småt gå i gang med at lave julegaver i Håndværk og Design. Til dette har vi dog brug for lidt hjælp. Hvis i har gamle aviser (ikke blade) og nogle syltetøjsglas til overs, ville det være rigtig dejligt, hvis i ville sende dem med jeres barn i skole i denne eller næste uge. På forhånd mange tak.
Et nyt ansigt på skolen

I de næste 6 uger har vi fornøjelsen af at have en praktikant på skolen. Marie er lærerstuderende og vil være med i 3.-9. klasse, især i Håndværk & Design, engelsk og dansk. Her kommer en lille hilsen fra Marie:

Kære Forældre

Mit navn er Marie, jeg er lærerstuderende og har i den forbindelse fået lov til at afholde min praktik på Æblegård Friskole. Det har jeg glædet mig meget til og vil være på skolen fra d. 19 oktober til d. 27 november, hvor jeg primært vil undervise på mellemtrinet og i udskolingen i fagene Dansk, Engelsk og Billedkunst. Dog vil jeg stadig vil være en del af hverdagen på skolen for alle elever. 

Hvis I måtte have eventuelle spørgsmål til mig eller bare gerne vil sige hej, er I altid velkomne til at finde mig på skolen (selvfølgelig i det omfang coronareglerne tillader det), eller tage kontakt til skolen gennem jeres sædvanlige kanaler. 

Jeg glæder mig til at undervise jeres børn og lære dem at kende.

Venlig Hilsen

Marie Madsen

Praktikant
Fredag d. 9. oktober (: Skolernes motionsdag :)

I morgen fredag d. 9. oktober, har vi som mange andre skoler motionsdag. Så husk tøj du kan bevæge dig i og tøj efter vejret, da alle aktiviteterne er udenfor. På Æblegård Friskole gør vi det på følgende måde.

😆 Motionsdag 👍

Fredag d. 9 .oktober 2020

kl. 8.30 – 13.00

Arrangeret af Elevrådet

God dag til alle 😀 Løb (45 min)(Gåturs ruten)Frida, Izabela 1. aktivitet Sportsplads RundboldDitte B, Bothilde 2. aktivitet Multibane FodboldMartin, Joey
8.30- 9.30 Blå Lysegrøn /Grøn Lysegul/gul
9.30-10.30 Lysegrøn/ Grøn Lysegul/gul Blå
10.30-11.30 Lysegul/Gul Blå Lysegrøn/Grøn
11.30-12-00 Oprydning Oprydning Oprydning
12-00-12.30 Madpakker i egne klasser

12.30-13-00            😃    Præmieoverrækkelse i skolegården af elevrådet   😀

Rigtig god efterårsferie
Usikkerhed om mundbind i offentlig trafik

Der er desværre ret meget forvirring omkring spørgsmålet, om man skal have mundbind på allerede ved busstoppestedet eller først, når man stiger på bussen. På Sydtrafiks hjemmeside står der dog helt klart:

Corona/Covid-19:

Fra lørdag d. 22. august 2020 er det et krav, at alle passagerer over 12 år skal bære mundbind eller visir i busser, tog og i flextrafikken. Kravet gælder døgnet rundt – også ved stoppesteder og på bus- og togstationer. Hold dig opdateret på Sydtrafiks tiltag i forhold til corona/covid-19 på sydtrafik.dk/corona
Petanque – i Coronatiden

Som afslutning på en rigtig hyggelig hyttetur blev der spillet en lille petanque-turnering. Lidt specielt (kuglerne har aldrig været så rene ;-)), men meget hyggeligt og med Frida som vinder. Tillykke 🙂
Lækker aftensmad

Flittige kokke sørgede for, at vi fik en virkelig lækker aftensbuffet. Bagefter var der hygge ved bålet med tre slags snobrød 🙂
Vi er ankommet…

… og har indrettet os på værelserne. Det er en rigtig fin hytte – og næsten alle har sovepose og lagen med 😉
Skema – Grøn 2020/2021

For god ordens skyld, kommer skemaet for det komme skoleår også her 🙂 Bemærk dog, at der kan forekomme ændringer.

Inietaler uden parentes = Underviser
Inietaler med parentes = Støtte

BA Birgit Aupke

BN Birte Nybo

BR Birgitte Rasmussen

GM Gerda Mørkehøj 

MV Maria Veinholt

VK Vagn Kristensen
Uge 26 (6. – 9. klasse)

Kære Elever og forældre.

Der opstod i sidste uge behov for at lave nogle ændringer i forhold til fordelingen af personalet i de forskelle gruppe. Det betyder, at det i næste uge udelukkende er Birgit og mig (Anja), der er sammen med 6. – 9. klasse.

Møde tiden er, naturligvis, fortsat 8.30 – 13.00, og med mulighed for at møde ind fra kl. 8.15.

Dagene vil være ret fleksible, da vi har flere små ting vi gerne skulle have afsluttet inden sommerferien. Derfor har ingen fået et skema med hjem.

Der er dog lige et par dage, som det er godt at vide lidt om:

Onsdag
På onsdag holder vi sidste skoledag for 9. klasse – og der bliver primært en hyggedag.
Der skal laves forskellige quizzer, 9. kl. og lærere skal igennem “Dysten” og så skal der spilles fodbold.

Fredag
På fredag er det sidste skoledag.
Vi møder ind som normalt, men alle får fri kl. 12.00.
Der vil ikke være morgenmad i grupperne i år, desværre, men der vil være hygge. Vi vil også denne dag samle hele skolen på sportspladsen, for at synge feriesangen mv.
Glemt tøj :-)

Vær sød at kigge i sækken med tøj, inden jeres børn tager på sommerferie. Der må da være nogen, der mangler fx et par (dyre) regnbukser fra Feldsted Maskinværksted 😉