Ungdomsskolens program for foråret

Her kommer der lige en oversigt over de hold og aktiviteter der udbydes i foråret af Ungdomsskolen i Sønderborg.
Har I sponsorgaver til børnenes tombola?

Vi tager stadig gerne imod såvel små som store sponsorgaver til skolefestens tombola. Spørg gerne på jeres arbejdsplads, om jeres firma kunne tænke sig at lave en rigtig god reklame (alle sponsorer bliver nævnt ved lodtrækning). Hjemmelavede gaver er selvfølgelig også meget velkomne.
Billetter til teater (inklusiv Lucia og skolefesten)

Billetterne kan købes fra i morgen (tirsdag) ved lærerbordet på gangen. Billetterne købes til én BESTEMT dag – enten tirsdag eller onsdag! Prisen er 5 kroner pr. styk, som betales kontant. På grund af begrænset plads i gymnastiksalen kan der være 80 personer til hver forstilling, så skynd jer at købe billetter 🙂 Eleverne er gratis, når de sidder på gulvet foran scenen.
Religioner

I både Gul og Lysegul har vi den sidste tid arbejdet med forskellige religioner.

Eleverne har arbejdet i grupper i Lysegul og enkeltvis i Gul, men fælles har det været, at der skulle fremstilles plakater, foldere og forberedes præsentationer.

Her kommer der lige lidt billeder af elevernes bedrifter, i form af plakater og foldere.
Projekt: “skolefest” (7. årgang)

I dag har 7. årgang fået en lille skrivelse med hjem, omkring ugerne op til jul. Skrivelsen indeholder blandt andet dette skema med mødetider:

Hele skrivelsen kan downloades her:
Sponsorgaver til Skolefesten

Rigtig mange tak til de første, som har været så venlige at sponsorere nogle præmier til vores skolefest. Hvis I (eller jeres arbejdgiver) gerne vil støtte eleverne med en lille sponsorgave til festen, så vil vi være rigtig taknemmelige for alle mulige former af præmier, fx små nøgleringe, slik, hjemmelavede juleting, krus, legetøj, lykkeposer, men selvfølgelig afviser vi heller ikke diamanter, ferierejser og luksusbiler.

På forhånd mange tak for jeres støtte. Vedhæftet finder I et sponsorbrev, som kan afleveres til virksomhederne.
sponsorbrev 2019
Lysegul er på tur i Gråsten

Onsdag formiddag er lysegul på tur. De skal sammen med Martin se på fx vandværket, men også gå ind i forskellige butikker for at bede om sponsorgaver til vores skolefest den 17. og 18. december. Eleverne vil blive delt ind i grupper og få en legitimation fra skolen med.
Skema for de kommende uger – 8. & 9. klasse

Her kommer der en lille skrivelse om de kommende uge for 8. & 9. klasse. Jeg har lige klippet skemaet ud, men hele skrivelsen kan downloades (se under skemaet).

Eleverne har fået skemaet med hjem i fysisk form.

Mvh. Anja
Idræt på landbrugsskolen- lysegul/gul

I morgen (torsdag d. 28/ 11)har vi igen idræt på landbrugsskolen. Jeg er der fra kl. 830.
Eleverne går i flok tilbage efter timen. Mvh Martin
Julemandens breve i dansk

På mandag skal alle eleverne være klar med et forslag til tekst til de datoer, som de har valgt. Vi læser igennem- og skaber en rød tråd.