Ungdomsskolens program for foråret

Her kommer der lige en oversigt over de hold og aktiviteter der udbydes i foråret af Ungdomsskolen i Sønderborg.
Har I sponsorgaver til børnenes tombola?

Vi tager stadig gerne imod såvel små som store sponsorgaver til skolefestens tombola. Spørg gerne på jeres arbejdsplads, om jeres firma kunne tænke sig at lave en rigtig god reklame (alle sponsorer bliver nævnt ved lodtrækning). Hjemmelavede gaver er selvfølgelig også meget velkomne.
Billetter til teater (inklusiv Lucia og skolefesten)

Billetterne kan købes fra i morgen (tirsdag) ved lærerbordet på gangen. Billetterne købes til én BESTEMT dag – enten tirsdag eller onsdag! Prisen er 5 kroner pr. styk, som betales kontant. På grund af begrænset plads i gymnastiksalen kan der være 80 personer til hver forstilling, så skynd jer at købe billetter 🙂 Eleverne er gratis, når de sidder på gulvet foran scenen.
Praktik

Når vi kommer til uge 9 skal 9. klasse i praktik, og selvom der er længe til, så er det en god ide at begynde at gøre sig overvejeler om hvor det kunne være spændende at komme hen.

Ungdommens Uddannelsesvejledning forsikre eleverne mens de er i praktik, og derfor skal der laves en praktikaftale mellem virksomheden og eleven.

Når vi kommer efter nytår får alle en praktikaftale-seddel med hjem, så kan den udfyldes, når I har fundet en praktikplads.

Selve det at finde en praktikplads er en elev/forældre opgave, men er det helt umuligt hører vi meget gerne fra jer, så vi, hvis det er muligt, kan være behjælpelige.
Religioner

I både Gul og Lysegul har vi den sidste tid arbejdet med forskellige religioner.

Eleverne har arbejdet i grupper i Lysegul og enkeltvis i Gul, men fælles har det været, at der skulle fremstilles plakater, foldere og forberedes præsentationer.

Her kommer der lige lidt billeder af elevernes bedrifter, i form af plakater og foldere.
Sponsorgaver til Skolefesten

Rigtig mange tak til de første, som har været så venlige at sponsorere nogle præmier til vores skolefest. Hvis I (eller jeres arbejdgiver) gerne vil støtte eleverne med en lille sponsorgave til festen, så vil vi være rigtig taknemmelige for alle mulige former af præmier, fx små nøgleringe, slik, hjemmelavede juleting, krus, legetøj, lykkeposer, men selvfølgelig afviser vi heller ikke diamanter, ferierejser og luksusbiler.

På forhånd mange tak for jeres støtte. Vedhæftet finder I et sponsorbrev, som kan afleveres til virksomhederne.
sponsorbrev 2019
Skema for de kommende uger – 8. & 9. klasse

Her kommer der en lille skrivelse om de kommende uge for 8. & 9. klasse. Jeg har lige klippet skemaet ud, men hele skrivelsen kan downloades (se under skemaet).

Eleverne har fået skemaet med hjem i fysisk form.

Mvh. Anja
Karakterblade

I dag har 9. klasse fået det første karakterblad med hjem.

Der er 2 udgaver af karakterbladet, og det ene skal underskrives (af en forælder) og returneres til enten Birgit eller Anja.

Det underskrevne karakterblad vil blive lagt i elevmapperne.

Overblik over karakterskalaen
Idræt på landbrugsskolen- lysegul/gul

I morgen (torsdag d. 28/ 11)har vi igen idræt på landbrugsskolen. Jeg er der fra kl. 830.
Eleverne går i flok tilbage efter timen. Mvh Martin
Projektopgave for 8. & 9. kl.

I dag er eleverne i 8. & 9. klasse blevet introduceret til årets projektopgave og det forløb vi skal igennem. Selve forløbet starter d. 5. december.

Overemnet er i år FN’s Verdensmål.

Eleverne skal nu hver især vælge et af verdensmålene som underemne for deres projekt. Jeg vil løbende tale med eleverne om, hvad de vælger, og senest d. 25. skal alle have valgt.

Der kommer naturligvis mere information når vi kommer lidt tættere på.

Mvh. Anja