image_pdfimage_print

Arbejdslørdag

Hej Vi kan desværre ikke love tørvejr men vil alligevel gerne invitere til arbejdslørdag for forældre og børn d. 29. februar kl 9 til 13. Der skal blandt andet males, gøres rent, laves lidt små håndværksmæssige opgaver og bare hygges forældre og børn imellem, hvilket er en lige så stor del af arbejdslørdag. Vi starter alle Læs mere…..

Husk tilmelding til Lanternefest

Lanterne-fest  på Æblegård Friskole Vi havde ikke glemt den…….bare flyttet den lidt, så: Onsdag d. 22. januar kl. 17.00-19.00 afholdes der Lanterne-Fest på Æblegård Friskole og alle, både SFO- og øvrige skolebørn, søskende, forældre, bedsteforældre m.fl. indbydes til at deltage.  Vi mødes i skolegården kl. 17.00, hvor lygterne tændes. Herefter går vi i optog gennem Læs mere…..

Arbejdslørdag

Hej Vi går nu mod lysere tider og skolen trænger til at blive støvet af. Derfor inviteres der til arbejdslørdag for forældre og børn d. 25. januar kl 9.00 til 13.00. Der skal blandt andet males, fjernes ødelagte legehuse, gøres rent og bare hygges forældre og børn imellem, hvilket er en lige så stor del Læs mere…..

Rigtigt mange har tilmeldt sig arbejdslørdag. Tusind tak til de ialt 15 voksne + ca det samme antal børn der har tilmeldt sig arbejdslørdag nu på lørdag Dejligt der er så stor interresse for arbejdslørdag denne gang, men for at sikre at det stadig vil være meningsfuldt for alle at komme til arbejdslørdag har vi Læs mere…..

Arbejdslørdag

Den 2. november kl 9 til 13 er der igen arbejdslørdag for alle forældre og børn.Der skal blandt andet fejes og rives blade og hygges forældre og børn imellem, hvilket er en lige så stor del af arbejdslørdag.Vi starter alle med rundstykker og kaffe mm. Kl 9.00 og slutter af med en frokost kl 13.00.Hvem Læs mere…..

Arbejdslørdag

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 5. oktober kl 9 – 13 Hej,Så afholder vi igen arbejdslørdag for forældre og børn d. 5. oktober kl 9 til 13. Det plejer altid at forløbe som lidt en familie dag hvor der hygges og snakkes på kryds og tværs over de opgaver der er planlagt for dagen. Læs mere…..

Super arbejdslørdag 👍

Hej, 15 flittige forældre med deres børn + Birte havde en hyggelig arbejdslørdag på skolen i dag😊 Vi startede kl 9 med rundstykker hvor vi snakkede om dagens opgaver. Listen med arbejdsopgaver var lang så der var lidt at vælge imellem, men omkring frokost kunne alle punkter på listen krydses af, godt gået👍 Kan blandt Læs mere…..

Dimisionsfest

    Dimissions-fest Onsdag d. 26. juni kl. 17.00 til 19.00 inviterer Æblegård Friskole til Dimission for 9. klasse og deres familier. Aftenen vil bestå af en let aftensmad forberedt af skolens 7. og 8. klasse, taler, musisk indslag og overrækkelse af eksamensbeviser. Hver elev må invitere op til 8 gæster til arrangementer – besked Læs mere…..