image_pdfimage_print

Rigtigt mange har tilmeldt sig arbejdslørdag. Tusind tak til de ialt 15 voksne + ca det samme antal børn der har tilmeldt sig arbejdslørdag nu på lørdag Dejligt der er så stor interresse for arbejdslørdag denne gang, men for at sikre at det stadig vil være meningsfuldt for alle at komme til arbejdslørdag har vi Læs mere…..

Arbejdslørdag

Den 2. november kl 9 til 13 er der igen arbejdslørdag for alle forældre og børn.Der skal blandt andet fejes og rives blade og hygges forældre og børn imellem, hvilket er en lige så stor del af arbejdslørdag.Vi starter alle med rundstykker og kaffe mm. Kl 9.00 og slutter af med en frokost kl 13.00.Hvem Læs mere…..

Arbejdslørdag

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 5. oktober kl 9 – 13 Hej,Så afholder vi igen arbejdslørdag for forældre og børn d. 5. oktober kl 9 til 13. Det plejer altid at forløbe som lidt en familie dag hvor der hygges og snakkes på kryds og tværs over de opgaver der er planlagt for dagen. Læs mere…..

Super arbejdslørdag 👍

Hej, 15 flittige forældre med deres børn + Birte havde en hyggelig arbejdslørdag på skolen i dag😊 Vi startede kl 9 med rundstykker hvor vi snakkede om dagens opgaver. Listen med arbejdsopgaver var lang så der var lidt at vælge imellem, men omkring frokost kunne alle punkter på listen krydses af, godt gået👍 Kan blandt Læs mere…..

Dimisionsfest

    Dimissions-fest Onsdag d. 26. juni kl. 17.00 til 19.00 inviterer Æblegård Friskole til Dimission for 9. klasse og deres familier. Aftenen vil bestå af en let aftensmad forberedt af skolens 7. og 8. klasse, taler, musisk indslag og overrækkelse af eksamensbeviser. Hver elev må invitere op til 8 gæster til arrangementer – besked Læs mere…..

Endnu en hyggelig arbejdslørdag er slut.

Hejsa. Så fik vi afsluttet endnu en hyggelig arbejdslørdag. Vi lagde primært fokus udendøre, hvor følgende opgaver blev løst: – Spist morgenmad – Fjernet masser af ukrudt. – Malet skur – Afkalket vandhaner – Klippet græs – Afholdt byggemøde og drukket en formiddagbajer – Justeret gynge – Skåret fliser ved bagtrappe – Fejet skolegård mv. Læs mere…..

Bortkommet cykelhjelm

Marius i 8. klasse har for et stykke tid siden mistet sin lysegrønne/hvide cykelhjelm. Har nogen set den eller fejlagtigt, er kommet til at tage den med hjem, vil han blive glad for at få besked. Kontakt evt. hans far Jens Ulrich på på mail: marius@aeblegaard.dk eller tlf.: 2128 1443