image_pdfimage_print

Dimisionsfest

    Dimissions-fest Onsdag d. 26. juni kl. 17.00 til 19.00 inviterer Æblegård Friskole til Dimission for 9. klasse og deres familier. Aftenen vil bestå af en let aftensmad forberedt af skolens 7. og 8. klasse, taler, musisk indslag og overrækkelse af eksamensbeviser. Hver elev må invitere op til 8 gæster til arrangementer – besked Læs mere…..

Endnu en hyggelig arbejdslørdag er slut.

Hejsa. Så fik vi afsluttet endnu en hyggelig arbejdslørdag. Vi lagde primært fokus udendøre, hvor følgende opgaver blev løst: – Spist morgenmad – Fjernet masser af ukrudt. – Malet skur – Afkalket vandhaner – Klippet græs – Afholdt byggemøde og drukket en formiddagbajer – Justeret gynge – Skåret fliser ved bagtrappe – Fejet skolegård mv. Læs mere…..

Bortkommet cykelhjelm

Marius i 8. klasse har for et stykke tid siden mistet sin lysegrønne/hvide cykelhjelm. Har nogen set den eller fejlagtigt, er kommet til at tage den med hjem, vil han blive glad for at få besked. Kontakt evt. hans far Jens Ulrich på på mail: marius@aeblegaard.dk eller tlf.: 2128 1443

Indkaldelse til generalforsamling den 24. april 2019

Indkaldelse til ordinær generalforsamling for Æblegård Friskole og for Æblegård og Humlehaves Støtteforening onsdag d. 24. april 2019 kl. 19.00 Der indledes med generalforsamling for Æblegård Friskole. Dagsorden herfor er i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Fremlæggelse af tilsynserklæring for skoleåret 2018-19 v. skolens afgående tilsynførende Peter Hecquet 3. Godkendelse af ny Læs mere…..

Invitation til arbejdslørdag

Kære alle, Hermed invitation til arbejdslørdag lørdag d. 23. februar fra kl 9 til kl 13 hvor vi slutter af med frokost. Som i måske har bemærket er arbejdslørdag flyttet til sidste weekend i måneden, da vi fandt ud af det ellers konfliktede med flere ferie og helligdage i foråret. -men konceptet er det samme, Læs mere…..