image_pdfimage_print

Bortkommet cykelhjelm

Marius i 8. klasse har for et stykke tid siden mistet sin lysegrønne/hvide cykelhjelm. Har nogen set den eller fejlagtigt, er kommet til at tage den med hjem, vil han blive glad for at få besked. Kontakt evt. hans far Jens Ulrich på på mail: marius@aeblegaard.dk eller tlf.: 2128 1443

Indkaldelse til generalforsamling den 24. april 2019

Indkaldelse til ordinær generalforsamling for Æblegård Friskole og for Æblegård og Humlehaves Støtteforening onsdag d. 24. april 2019 kl. 19.00 Der indledes med generalforsamling for Æblegård Friskole. Dagsorden herfor er i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Fremlæggelse af tilsynserklæring for skoleåret 2018-19 v. skolens afgående tilsynførende Peter Hecquet 3. Godkendelse af ny Læs mere…..

Invitation til arbejdslørdag

Kære alle, Hermed invitation til arbejdslørdag lørdag d. 23. februar fra kl 9 til kl 13 hvor vi slutter af med frokost. Som i måske har bemærket er arbejdslørdag flyttet til sidste weekend i måneden, da vi fandt ud af det ellers konfliktede med flere ferie og helligdage i foråret. -men konceptet er det samme, Læs mere…..