image_pdfimage_print

Arbejdslørdag

Kære alle, Vi gentager succesen fra sidst og invitere hermed til arbejdslørdag på skolen lørdag d. 26. september kl 9 til 13. Hoved temaet denne gang bliver maling af Gul og Fysik bygning udvendigt + cykel skur, vi har bestilt tørvejr så…  Skulle tidspunktet ikke passe mangler vi et par stykker der vil sprøjte træværk Læs mere…..

Brev fra Sundhedsplejen

Forældresamarbejde med sundhedsplejen Sundhedsvejen.dk Hilsen fra sundhedsplejen Så er det nye skoleår kommet godt igang , og det betyder også at kommunens sundhedsplejersker er godt i gang med at se/undersøge skolernes elever. Vores eneste måde at fortælle om sundhedsplejens aktiviteter på til jer forældre, er ved opslag på sundhedsvejen.dk.  Det er her, I får Læs mere…..

Tjek ind og ud i bussen

”VI KAN IKKE SE JERES BARN!” Kære forældre Vi følger belægningen på vores busser meget nøje i denne tid, hvor myndighederne igen har åbnet for uddannelsesinstitutioner, skoler m.v. På grund af myndighedernes anbefaling kan vi udnytte max 70% af bussens pladskapacitet, og nærmer vi os 70% på en afgang, kan vi i samarbejde med den Læs mere…..

NØDPASNING !!!!!

Kære alle, For ikke at overbelaste den kommunalt arrangerede nødpasning og for at forhindre, at mange børn passes sammen, er vi nu som friskole blevet bedt om at iværksætte et pasningsberedskab for forældre, der varetager så vitale arbejdsfunktioner, at det er bydende nødvendigt for dem at komme på arbejde og som ikke har andre pasningsløsninger Læs mere…..