image_pdfimage_print

Tjek ind og ud i bussen

”VI KAN IKKE SE JERES BARN!” Kære forældre Vi følger belægningen på vores busser meget nøje i denne tid, hvor myndighederne igen har åbnet for uddannelsesinstitutioner, skoler m.v. På grund af myndighedernes anbefaling kan vi udnytte max 70% af bussens pladskapacitet, og nærmer vi os 70% på en afgang, kan vi i samarbejde med den Læs mere…..

NØDPASNING !!!!!

Kære alle, For ikke at overbelaste den kommunalt arrangerede nødpasning og for at forhindre, at mange børn passes sammen, er vi nu som friskole blevet bedt om at iværksætte et pasningsberedskab for forældre, der varetager så vitale arbejdsfunktioner, at det er bydende nødvendigt for dem at komme på arbejde og som ikke har andre pasningsløsninger Læs mere…..

NØDUNDERVISNING

Kære forældre, I forbindelse med den varslede lukning iværksætter Æblegård Friskole et nødundervisnings- beredskab. I første omgang opfordrer vi til, at I afhenter jeres børns fysiske arbejdshæfter her på skolen, så de har mulighed for at arbejde selvstændigt i lukkeugerne. Hæfterne vil blive lagt frem i klasserne og kan afhentes på skolen torsdag d. 12. Læs mere…..

Arbejdslørdag

Hej Vi kan desværre ikke love tørvejr men vil alligevel gerne invitere til arbejdslørdag for forældre og børn d. 29. februar kl 9 til 13. Der skal blandt andet males, gøres rent, laves lidt små håndværksmæssige opgaver og bare hygges forældre og børn imellem, hvilket er en lige så stor del af arbejdslørdag. Vi starter alle Læs mere…..

Husk tilmelding til Lanternefest

Lanterne-fest  på Æblegård Friskole Vi havde ikke glemt den…….bare flyttet den lidt, så: Onsdag d. 22. januar kl. 17.00-19.00 afholdes der Lanterne-Fest på Æblegård Friskole og alle, både SFO- og øvrige skolebørn, søskende, forældre, bedsteforældre m.fl. indbydes til at deltage.  Vi mødes i skolegården kl. 17.00, hvor lygterne tændes. Herefter går vi i optog gennem Læs mere…..

Arbejdslørdag

Hej Vi går nu mod lysere tider og skolen trænger til at blive støvet af. Derfor inviteres der til arbejdslørdag for forældre og børn d. 25. januar kl 9.00 til 13.00. Der skal blandt andet males, fjernes ødelagte legehuse, gøres rent og bare hygges forældre og børn imellem, hvilket er en lige så stor del Læs mere…..

Rigtigt mange har tilmeldt sig arbejdslørdag. Tusind tak til de ialt 15 voksne + ca det samme antal børn der har tilmeldt sig arbejdslørdag nu på lørdag Dejligt der er så stor interresse for arbejdslørdag denne gang, men for at sikre at det stadig vil være meningsfuldt for alle at komme til arbejdslørdag har vi Læs mere…..