LYSEGRØN

image_pdfimage_print

Tysk- og engelskmaterialer

Tak til alle jer, der smuttede forbi skolen i dag for at hente spil og opgaver til jeres børn. Det var hyggeligt at se jer igen.

Udgivet i Grøn, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Aflysning af lejrskole i Grøn/lysegrøn

Kære elever og forældre.   Da vi ikke ved, hvordan situationen ser ud efter Påske, må vi desværre stoppe planlægningen af vores lejrtur i maj. Vi er igang med at planlægge en alternativ tur, der kan afvikles, når/hvis det senere viser sig muligt at være sammen på forsvarlig måde.Mvh Martin og Birte

Udgivet i Bestyrelsen, Grøn, Lysegrøn | Skriv en kommentar

En lille hilsen fra mig…

Udgivet i Grøn, Lysegrøn | Skriv en kommentar

Mangler I spil/opgaver til hjemmeskoling?

Mandag fra kl. 11 – 12 vil der være mulighed for at låne tyske og engelske læringsstilsmaterialer (vendespil, domino, Kaboom, Logicals, …) samt tysk- og engelskbøger. For yderligere informationer se venligst jeres mail. Venlig hilsen Birgit

Udgivet i Grøn, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Inspiration til hjemme-undervisningen

Takket være en venlig forælder kan vi lægge dette billede med mange gode hjemmesider ud, som kan være en inspiration for hjemmeundervisningen.

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

OBS OBS OBS…

Skole og SFO lukker i 14 dage fra og med i morgen fredag d.13 marts. Skole og SFO er åben som normal i dag. Hold øje med din Æblegård mail!!!

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Humlehave, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

God håndhygiejne på skolen

For at gøre vores del for at inddæmme smittefaren så meget som muligt, har vi igen øget hygiejnen på skolen. Udover at dørhåndtag, gelændere og skærme bliver sprittet af med kortere intervaller end normalt, er vi gået over til at man vasker sine hænder (og helst også bruger håndsprit bagefter), inden man spiser (både frugt Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

Lysegrøn – Skolehjemsamtaler forår 2020

Så er det tid til skolehjemsamtale. Tryk på nedstående link og vælg dag, tidspunkt og skriv barnets navn. Link: https://doodle.com/poll/u38k3qzkgbkfq3x3

Udgivet i Lysegrøn | Skriv en kommentar

Stor LUSE dag, d.4/2

På tirsdag d.4/2-2020 følger vi trop, med den nationale opfordring til bekæmpelse af LUS.. Hos os, på Æblegård friskole, bliver alle børn kæmmet denne dag. Hvis der findes LUS og/eller LARVER, sendes børnene hjem til behandling. Så længe der er levende LUS i håret, må børnene ikke være her. Vi mangler hjælpende hænder, til kæmningen Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Humlehave, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

Hyggelig teater/skolefest

Tusind tak til vores dejlige elever og deres familier, som gjorde årets første skolefest til en rigtig hyggelig aften – ikke mindst med to bevægende og flotte teaterforestillinger. Vi glæder os allerede til den anden del af festen i aften.

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

Del dette:

FacebookTwitterGoogleLinkedIn