LYSEGRØN

image_pdfimage_print

Glosebånd til tysk

3. klasses elever har i denne uge fået et lyserødt bånd, som med tiden fyldes med tyske gloser. Eleverne vælger selv 3-8 billedekort i timerne, som de vil øve sig på (sammen med de kort, der allerede er på båndet) til næste time. I må rigtig gerne hjælpe jeres barn med øvelsen,  fx ved at Læs mere…..

Udgivet i Lysegrøn | Skriv en kommentar

Lodtrækning

Kære alle. Tusind tak for jeres store opbakning til vores julebazar. Eleverne er meget stolte over, at I har taget så godt imod al den julepynt, de har fremstillet. Der blev også solgt rigtig mange lodsedler, som gav en god skilling til lidt ekstra legetøj (eller hvad elevrådet nu beslutter). Da der efter hjemsendelsen rent Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

Julebazar d. 10.12. – på en lidt alternativ måde

Fredag den 10. december inviteres alle forældre hermed til at købe alt det flotte julestads, børnene har fremstillet i de forgangne måneder. Desuden kan man købe lodsedler til vores store juletombola , hvor der er mange flotte sponsorpræmier, som 7. og 8. klasses elever har samlet ind ved byens handelsdrivende. Da Corona desværre ikke tillader, Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

Til nisserne 😉 : Få gerne strikketøjet frem

Torsdag den 02. december afholder Æblegård Friskole en kæmpe julestue fra kl. 18-20. Her vil være mulighed for at købe alle de flotte juleting, eleverne har fremstillet i Håndværk & Design i de sidste uger. Den en eller anden nissemor/nissefar (eller var det vores dygtige forældre og bedsteforældre ?) har allerede haft strikketøjet eller boremaskinen Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

Så kom cyklerne …

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Humlehave, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Invitation til cykelløbet “Post Danmark Rundt”

Onsdag eftermiddag (efter planen kl. 16.41) ruller det store cykelløb “Post Danmark Rundt” gennem Adsbøl. Eleverne er i gang med at pynte vinduer og gavle, så skolen på festlig vis kan honorere begivenheden. Samtidig med at reklame lidt for vores skole benytter vi lejligheden til at gøre opmærksom på, at skolen har 26 års jubilæum Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Humlehave, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

Til Lysegrøn og Grøns forældre!!!

Kære forældre i Lysegrøn og GrønSå nærmer årets sidste skoledage sig, og vi har i grupperne valgt at lave udeskolefra fredag d.11/6-21. Vi har i år valgt at lave et rollespil, hvor eleverne bliver opdelt påtværs af grupperne, vi har inviteret 2 klasse med, da de skal rykke op til lysegrøn.I rollespillet vil eleverne arbejde Læs mere…..

Udgivet i Grøn, Lysegrøn | Skriv en kommentar

hr og fru vinter

Så kom vinteren endelig til Danmark. Det vil vi udnytte i den kommende uge med megen aktiviteter udenfor. Derfor husk det varme tøj.

Udgivet i Lysegrøn | Skriv en kommentar

Nødpasning

Godt nytår. Husk tilbage melding på nødpasning uanset om I har behov for pasning eller ej så skal der skrives til Cl@aeblegaard.dk eller på 22 19 10 26.

Udgivet i Blå, Humlehave, Lysegrøn, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

Julefrokost

Husk og melde ind hvad i tager med til julefrokost enten på mail cl@aeblegaard.dk eller i sfo. God weekenden hilsen SFO personalet.

Udgivet i Blå, Humlehave, Lysegrøn, SFO | Skriv en kommentar

Del dette: