Lodtrækning

image_pdfimage_print

Kære alle.

Tusind tak for jeres store opbakning til vores julebazar. Eleverne er meget stolte over, at I har taget så godt imod al den julepynt, de har fremstillet. Der blev også solgt rigtig mange lodsedler, som gav en god skilling til lidt ekstra legetøj (eller hvad elevrådet nu beslutter).

Da der efter hjemsendelsen rent faktisk ikke længere er mulighed for at købe lodsedler, har vi besluttet at afslutte salget i aften. Dermed kan Anja og jeg trække vinderne i morgen. Alle solgte lodder (og KUN dem) deltager i trækningen til de mange flotte præmier, som vi har fået sponsoreret. Hermed også igen en stor tak til alle vores sponsorer.

Jeg sender en trækningsliste ud på mail, hjemmesiden og Facebook i løbet af i morgen. Præmierne kan hentes (evt. af børnene) efter nytår og frem til den 31. januar 2022.

Del dette: