GUL

image_pdfimage_print

“I sandhedens tjeneste” (8. & 9. årgang)

På torsdag bruger vi 2 timer, kl. 10.00 – 12.00, på at arbejde med den digitale dannelse, sammen med DR og deres tilbud “I sandhedens tjeneste”. Linket herunder er til en lille video om indholdet i timerne. https://www.dr.dk/om-dr/nyheder/dr-og-tusindvis-af-skoleelever-er-klar-til-vaere-i-sandhedens-tjeneste#!/ God dag Birgit & Anja

Udgivet i Gul, Lysegul | Skriv en kommentar

… den hemmelige tid 🙂

Efter emneugerne vil vi så småt gå i gang med at lave julegaver i Håndværk og Design. Til dette har vi dog brug for lidt hjælp. Hvis i har gamle aviser (ikke blade) og nogle syltetøjsglas til overs, ville det være rigtig dejligt, hvis i ville sende dem med jeres barn i skole i denne Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Lidt billeder…

Der bliver arbejdet hårdt i 8. & 9. klasse i disse dage, både på rapporter, kreative produkter og så småt også på fremlæggelser. I 7. klasse arbejdes der også hårdt, selv om det godt kan se lidt mageligt ud, når de ligger og roder undt på gulvet med deres kreative processer 😉 Vi glæder os Læs mere…..

Udgivet i Gul, Lysegul | Skriv en kommentar

Udstilling af projekter (8. & 9. kl.)

Så er vi godt i gang med projektugerne, og alle er kommet i gang med deres emner. En del af projektugerne er udstillingen, som eleverne normalt laver i forbindelse med skolefesten. I år laver vi udstillingen særskilt, så eleverne har fortsat har mulighed for at vise deres store arbejde frem for jer, til trods for Læs mere…..

Udgivet i Gul, Lysegul | Skriv en kommentar

Skole-hjem-samtaler

Så er der tid til skole-hjem-samtaler igen. Som noget nyt tilbyder vi denne gang også, at samtalen kan foregå som “Hangout”-chat. Til dette booker du en tid i doodle (lige som du plejer) og skriver en kort mail til mig med ønsket om at chatte. Samtalerne for 9. klasse finder sted onsdag den 2. december Læs mere…..

Udgivet i Gul | Skriv en kommentar

Formelsamling

De sidste par dage er alle elever i 7. – 9. klasse blevet udstyret med en formelsamling. Formelsamlingen er så smart indrettet, at der udover de trykte formler, er plads til egne noter også. Derfor er formelsamlingerne ikke nogen der skal afleveres efter endt brug 😉 Formelsamlingen er tilladt til prøven med problemregning, både i Læs mere…..

Udgivet i Gul, Lysegul | Skriv en kommentar

Projektopgave (8. & 9. klasse)

I den komme 2 uger står den på projektforløb for 8. og 9. klasse, derfor har klasserne i dag fået et lille brev med hjem, hvor blandt andet skemaer for ugerne er at finde. Hvis brevene nu ikke kommer frem, så kan I også downloade dem her: Med venlig hilsenBirgit og Anja

Udgivet i Gul, Lysegul | Skriv en kommentar

Karakterblad

I går fik eleverne karakterblade med hjem for første gang. Eleverne har fået 2 eksemplar af deres karakterblad med hjem. Det ene blad skal returneres til enten Birgit eller mig, med en underskrift hjemme fra. Skalaens karakter kan læses således: Jeg har allerede talt med nogle elever om hvordan karakterne hænger sammen, og hvordan de Læs mere…..

Udgivet i Gul | Skriv en kommentar

Aflysning af Brobygningen

Så er Brobygningen for 9. klasse fra kommunal side officielt blevet aflyst. Dermed undgår vi heldigvis, at vores elever blandes med rigtig mange elever fra mange andre skoler og vi håber på, at dette kan bidrage til, at vi og vores børn/elever forsat slipper nådigt fra pandemien ved at udsætte os så få risici som Læs mere…..

Udgivet i Gul | Skriv en kommentar

Faglig læsning om morgenen

Indtil nu har vi været ret heldige med vejret, når vi startede skoledagen med en (mere eller mindre) livlig sang ude på terrassen, men da vejret nok ikke bliver varmere foreløbigt, har vi besluttet at bruge det første kvarter om morgenen til faglig læsning. Vi starter med tyske og engelske bøger og tekster. Det ligger Læs mere…..

Udgivet i Gul, Lysegul | Skriv en kommentar

Del dette:

FacebookTwitterGoogleLinkedIn