GUL

image_pdfimage_print

Vigtige informationer fra uddannelses-vejlederen

Vores UU-vejleder Rikke deltager i fællesspisningen den 25.09. og kommer med et oplæg angående 8./9. klasses ungdomsuddannelse. Det er rigtig vigtigt for jer som forældre at deltage denne aften for at I kan støtte jeres børn i “uddannelses-junglen”.

Udgivet i Gul, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Klassearrangement

Efter aftale med forældrerådet, laver jeg et kort opslag omkring arrangementet d. 4. oktober. Alle elever har fået følgende seddel med hjem den anden dag: Nogle elever har spurgt ind til om man skal sove på skolen, hvis man deltager. Og det er ikke nødvendigt, hvis man ikke har lyst. Så man kan sagtens blive Læs mere…..

Udgivet i Gul, Lysegul | Skriv en kommentar

Kampvalg til elevrådet

I dag har vi i Lysegul og Gul, skulle finde vores 3 medlemmer af elevrådet. Det var en sand fornøjelse! Der var hele 12 kandidater(!), så det blev til et ægte kampvalg med stemmebokse (andre lokaler) og optælling. Det er skønt at være samme med så mange unge mennesker, som har lyst til at gøre Læs mere…..

Udgivet i Gul, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Fredag den 20/9 har vi Pædagogisk dag.

“Den lille pige med svovlstikkerne.” Fredag den 20/9 holder vi pædagogisk / lærerfri dag. Vi skal arbejde i forskellige værksteder; “Kreativt”, “Mad over bål”, “teater” og “medie” værksted. Intro til dagen sker onsdag og fredag morgen på morgensamling. Se vedhæftede. (Hvis I har noget stof i alle mulige blå, gule og brune nuancer, må I Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

HUSK: Aflevering af tilladelses-blanketter

Så er næsten alle blanketter kommet tilbage igen. De sidste må gerne aflevere deres sedler i løbet af denne uge, så vi kan ajourføre vores elevmapper. På forhånd tak 🙂

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Oplysningsfag

Så er vi rigtig kommet i gang med undervisningen, og i oplysningsfag er vi gået i gang med et kort tema om 2. verdenskrig, som en forlængelse af studieturen. Efter en kort omgang med fokus på Danmark under 2. verdenskrig, vil vi tage fat på holocaust, som er et noget mere mørkt kapitel. Med venlig Læs mere…..

Udgivet i Gul | Skriv en kommentar

Lommeregnere

Kære forældre i Grøn, Lysegul & Gul. På fredag er sidste chance for at aflevere eventuelle bestillinger af lommeregnere. Sedlerne kan afleveres til enten Martin eller mig (Anja). Blanketen kan eventuelt downloades her: Med venlig hilsenAnja Bang Wolf

Udgivet i Grøn, Gul, Lysegul | Skriv en kommentar

Brobygning

I dag har alle fået en (ny) brobygnings seddel med hjem. Den de fik med hjem før studieturen var vist blevet væk 😉 Den nye seddel skal gerne afleveres i morgen… Sedlen ser sådan her ud:   Det er lidt vanskeligt med det her brobygning… for der er nogle regler. (Jeg skitsere dem lige op, Læs mere…..

Udgivet i Gul | Skriv en kommentar

Vi har indhentet tiden…

Som det ser ud nu, har vi indhentet den forsinkelse der var opstået på vej til Hamborg, og vi regner derfor med at være fremme ca. 21.15 😊

Udgivet i Gul, Lysegul | Skriv en kommentar

Så er vi kommet til Hamborg…

… med en halv times forsinkelse. Det har været en rigtig dejlig turen, men nu glæder alle sig alligevel til at komme hjem.

Udgivet i Gul, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Del dette:

FacebookTwitterGoogleLinkedIn