GUL

image_pdfimage_print

Projektopgave for 8. & 9. kl.

I dag er eleverne i 8. & 9. klasse blevet introduceret til årets projektopgave og det forløb vi skal igennem. Selve forløbet starter d. 5. december. Overemnet er i år FN’s Verdensmål. Eleverne skal nu hver især vælge et af verdensmålene som underemne for deres projekt. Jeg vil løbende tale med eleverne om, hvad de Læs mere…..

Udgivet i Gul, Lysegul | Skriv en kommentar

Vi søger smukke flasker

I Krea går vi ind i den “hemmelige fase” igen ;-), derfor tager vi gerne imod nogle smukke flasker, hvis I skulle ligge ind med nogen, I kan undvære.

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Åbent Hus på ungdomsuddannelserne

Her kommer der en oversig over Åbent Hus arrangementer på ungdomsuddannelserne i Sønderborg.

Udgivet i Gul, Lysegul | Skriv en kommentar

Årets ……….

Så er det nu i skal til tasterne og nominere Æblegårds søde, skønne, flittige, gode, flotte og jeg kunne blive ved til at blive årets SKOLEPATRULJE. Det eneste I skal gøre er at trykke på ned stående link og udfylde felterne. Så skynd jer. https://www.sikkertrafik.dk/boern-unge/skole/skolepatrulje/aarets-skolepatrulje Postnummer og by: 6300, Gråsten Kommune: Sønderborg Sidste års vinder Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles, SFO, Støttekreds, Udgives på æblegårdfriskole.dk | Skriv en kommentar

Skole-hjem-samtaler

Her kommer lige en oversigt over samtalerne i denne og næste uge. Oversigterne ligger også stadig der inde hvor hvor I har tilmeldt jer. Vi sidder i Gul klasse.

Udgivet i Gul, Lysegul | Skriv en kommentar

Hvem mangler denne jakke?

“Nanok” er skrevet med lysegrønne bogstaver.

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

UU-vejledning for 9. klasse

I dag har vores UU-vejleder Rikke været på besøg for at fortælle eleverne om de forskellige muligheder efter 9. klasse (dét, I også hørte til fællesspisningen). Eleverne fik en seddel med hjem, hvor de kan prøve at vurdere sig selv i forhold til deres personlige, faglige og sociale kompetencer. Sedlen vil vi senere gerne bruge Læs mere…..

Udgivet i Gul | Skriv en kommentar

Da Dybbøl kom på landkortet

I dag arbejdede elever med 1864 som forberedelse til vores udflugt til Dybbøl Historiecenter i morgen. Her kan man se de flotte resultater:

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Folkedrab

Før denne temauge, arbejdede vi i oplysning med temaet folkedrab. Her tog vi afsæt i Holocaust i forbindelse med 2. verdenskrig, men endte i et projektorienteret forløb, hvor eleverne selvstændigt arbejdede med et folkedrab efter eget valg. Forløbet endte med fremlæggelser i klassen, hvor til alle skulle fremstille et produkt. Produkterne er nu blevet til Læs mere…..

Udgivet i Gul | Skriv en kommentar

Eleverne sætter deres spor 🙂

Vi var så heldige at få foræret en stor klat ler fra Gråsten Teglværk, som eleverne brugte på at fremstille plader med deres håndaftryk og navn. De blev superflotte og skal hænges op på skolen, efter de er blevet brændt.

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

Del dette:

FacebookTwitterGoogleLinkedIn