GUL

image_pdfimage_print

Planen for uge 14

Kære alle. Vejret er så dejligt, og jeg håber I nyder det! Men men men, vi skal jo også lave noget undervisning, så her kommer planen for uge 14. God weekend til alle. Kh. Anja

Udgivet i Gul | Skriv en kommentar

Planen for uge 13

Kære alle. Så er første uge med hjemmeundervisning ved at være overstået – og det virker til, at det er gået godt for langt de fleste. Det er rigtig dejligt, at så mange af jer har skrevet og spurgt til opgaver når de her drillet – det skal I bare blive ved med! Her kommer Læs mere…..

Udgivet i Gul | Skriv en kommentar

Inspiration til hjemme-undervisningen

Takket være en venlig forælder kan vi lægge dette billede med mange gode hjemmesider ud, som kan være en inspiration for hjemmeundervisningen.

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Undervisningsplan – uge 12

Kære elever og forældre i Gul. Her kommer der en samlet undervisningsplan for alle fag i hele uge 12. Planen bliver også sendt på mail til jer alle. Hvis der er nogle problemer med at får links eller andet til at virke, eller der opstår spørgsmål i forhold til det faglige, så skriv endelig til Læs mere…..

Udgivet i Gul | Skriv en kommentar

OBS OBS OBS…

Skole og SFO lukker i 14 dage fra og med i morgen fredag d.13 marts. Skole og SFO er åben som normal i dag. Hold øje med din Æblegård mail!!!

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Humlehave, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

Livet i grænselandet – Leben im Grenzland – Genforeningen (tysk i Gul)

Vi er gået i gang med vores sidste emne i tysk, som hedder “Leben im Grenzland”. Vi vil beskæftige os med genforeningens historik og forskellige holdninger til fx afstemningen, Isted-løven og bynavne, men også med livet på tværs af grænserne, Regionskontoret, Inter-Reg såsom mindretallene på begge sider af grænsen.

Udgivet i Gul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

God håndhygiejne på skolen

For at gøre vores del for at inddæmme smittefaren så meget som muligt, har vi igen øget hygiejnen på skolen. Udover at dørhåndtag, gelændere og skærme bliver sprittet af med kortere intervaller end normalt, er vi gået over til at man vasker sine hænder (og helst også bruger håndsprit bagefter), inden man spiser (både frugt Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

Monoteistiske religioner

I øjeblikket er vi i oplysningsfag gang med et emne om trosretninger og livsanskuelser. Vi har arbejder med monoteistiske religioner, hvor vi har sammenholdt og samlet op på jødedom, kristendom & islam. Drengene har her udfyldt en “tavle” med informationer om de 3 religioner.

Udgivet i Gul | Skriv en kommentar

Ungdomsøkonomi

Vi er i dag startet op på, hvad jeg synes er et af de vigtigste emner i matematik, nemlig ungdomsøkonomi. Vi vil således i den kommende tid blandt andet arbejder med budgetter, løn, SU, skat, gæld og opsparing, men alt sammen taget ud fra et et ungdoms-perspektiv. Vi har lagtud med at finde en lejlighed, Læs mere…..

Udgivet i Gul | Skriv en kommentar

Gul – Skolehjemsamtaler forår 2020

Så er det tid til skolehjemsamtale. Tryk på nedstående link og vælg dag, tidspunkt og skriv barnets navn. Link: https://doodle.com/poll/hbz5w2n4gtcwbnk7

Udgivet i Gul | Skriv en kommentar

Del dette:

FacebookTwitterGoogleLinkedIn