image_pdfimage_print

LUS…

LUS, SÅ KRIBLER DE IGEN.., 😟 Tjek dit barns hår, så vi får taget det i opløbet… Der er jo ingen der syntes det er sjovt at have LUS. vi vil gerne have besked hvis I finder LUS, så vi kender omfanget. HUSK: LUS SKAL BEHANDLES, de forsvinder ikke bare igen af sig selv. Børnene Læs mere…..

Vi leger med rim…

Hop om bord, handler stadigvæk om at rime… Rim retter børnenes opmærksomhed mod ordenes enkeltdele, og denne forståelse for ordenes lyde er nødvendig for at lære at læse senere… I dag har vi lavet en slags skattejagt med rim ord. Vi har også læst og øvet os på rimene fra igår. tilsidst har vi lavet Læs mere…..

Hop om bord..,

Vi sejler ud til legeøen, mens vi synger: “kom nu, hop om bord”, “nu vi alle ror”‘, til en lille ø, der hvor legen bord. Kom nu! “kom nu, alle mand”, “sejler over vand”, lærer alt hvad vi, overhoved’ kan. Kom nu! på legeøen, får vi post, i dag fra Rime Ramse Bamse, så det Læs mere…..

Hop om bord..

i dag var der brev fra “Rime Ramse Bamse”, et rigtig rime brev.. Vi lærte et rim om Rotten Rolle.. Se nedenfor, I må gerne øve rimet med jeres børn, og “lege” med lyde og ord/vrøvle ord der rimer.. Der var også en opgave om Rollo i vores hop om bord opgavebog, efter vi havde Læs mere…..

Sommerferie 2019

Tiden går stærkt og sommeren nærmer sig så her kommer tilmelding til sommerferien 2019 Tilmelding er som de andre gang man skriver hvilket tidsrum barnet kommer de enkelte dage og holder det fri skriver man FRI. Holder barnet fri hele perioden behøver i ikke udfylde skemaet. OBS der er LUKKET i ugerne 29, 30 og Læs mere…..