image_pdfimage_print

Forældrekaffe SFO

Torsdag den 29. August kl. 14.30 – 16.00 er der forældrekaffe i Bålhytten. Nye datoer for forældrekaffe er 25/9 (Morgen), 10/10 (Eftermiddag), 27/11 (Morgen) Håber at se så mange af Jer som muligt. mvh Mai-Britt/Personalet i Humlehave

Humlehave førskole i Legoland

sidste tirsdag var vi på en heldagstur til Legoland. Her mødte vi troldmanden og prinsessen lige da vi kom ind i Legoland. Efter at have hilst på dem tog vi på tur med safaribilerne. En tur med toget, frøhopperne og kålormen, inden vi gik i spøgelseshuset. Her kiggede vi på LEGO spøgelser og gik gennem Læs mere…..

Ude leg i SFO’en,

Med det dejlige vejr tilbringer vi meget tid ude. Børnene må hertil gerne medbringe egne rulleskøjter, løbehjul, waveboard  mm. Dette gælder fra nu og indtil sommerferien. Husk dog at der også skal medbringes sikkerhedsudstyr, for at kunne bruge rulleskøjterne mm. Dvs. Hjelm – Håndleds, knæ og albue beskytter. VIGTIGT: det er altid på eget ansvar Læs mere…..

Sol, sommer, vandleg og SFO

Solen skinner, det er dejligt. Vi er ude meget af tiden i Humlehave SFO og førskole. Derfor vil vi bede om at børnenes garderobe er opdateret på sommervejret. 👒  🕶  Solhat, kasket el.lign. 👕 👗 Sommertøj mm. 🌞 Solcreme, hvis der er særlige behov, ( vi har solcreme faktor 30 fra Matas ) 💦 💦 Læs mere…..

LUS…

LUS, SÅ KRIBLER DE IGEN.., 😟 Tjek dit barns hår, så vi får taget det i opløbet… Der er jo ingen der syntes det er sjovt at have LUS. vi vil gerne have besked hvis I finder LUS, så vi kender omfanget. HUSK: LUS SKAL BEHANDLES, de forsvinder ikke bare igen af sig selv. Børnene Læs mere…..

Vi leger med rim…

Hop om bord, handler stadigvæk om at rime… Rim retter børnenes opmærksomhed mod ordenes enkeltdele, og denne forståelse for ordenes lyde er nødvendig for at lære at læse senere… I dag har vi lavet en slags skattejagt med rim ord. Vi har også læst og øvet os på rimene fra igår. tilsidst har vi lavet Læs mere…..