LYSEGUL

image_pdfimage_print

Julemandens breve i dansk

På mandag skal alle eleverne være klar med et forslag til tekst til de datoer, som de har valgt. Vi læser igennem- og skaber en rød tråd.

Udgivet i Lysegul | Skriv en kommentar

Breve fra Julemanden

I den næste tid vil vi bruge dansktimerne til at lave 24 breve fra Julemanden. De skal derefter læses op i de 15 hverdage i december ved morgensamlingen. Dels er det en øvelse i kreativ skrivning, men også at skabe en stemning, lave sammenhæng mellem dagene, præsentere- og lave et produkt, som andre får fornøjelse Læs mere…..

Udgivet i Lysegul | Skriv en kommentar

Projektopgave for 8. & 9. kl.

I dag er eleverne i 8. & 9. klasse blevet introduceret til årets projektopgave og det forløb vi skal igennem. Selve forløbet starter d. 5. december. Overemnet er i år FN’s Verdensmål. Eleverne skal nu hver især vælge et af verdensmålene som underemne for deres projekt. Jeg vil løbende tale med eleverne om, hvad de Læs mere…..

Udgivet i Gul, Lysegul | Skriv en kommentar

Vi søger smukke flasker

I Krea går vi ind i den “hemmelige fase” igen ;-), derfor tager vi gerne imod nogle smukke flasker, hvis I skulle ligge ind med nogen, I kan undvære.

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Åbent Hus på ungdomsuddannelserne

Her kommer der en oversig over Åbent Hus arrangementer på ungdomsuddannelserne i Sønderborg.

Udgivet i Gul, Lysegul | Skriv en kommentar

Årets ……….

Så er det nu i skal til tasterne og nominere Æblegårds søde, skønne, flittige, gode, flotte og jeg kunne blive ved til at blive årets SKOLEPATRULJE. Det eneste I skal gøre er at trykke på ned stående link og udfylde felterne. Så skynd jer. https://www.sikkertrafik.dk/boern-unge/skole/skolepatrulje/aarets-skolepatrulje Postnummer og by: 6300, Gråsten Kommune: Sønderborg Sidste års vinder Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles, SFO, Støttekreds, Udgives på æblegårdfriskole.dk | Skriv en kommentar

Skole-hjem-samtaler

Her kommer lige en oversigt over samtalerne i denne og næste uge. Oversigterne ligger også stadig der inde hvor hvor I har tilmeldt jer. Vi sidder i Gul klasse.

Udgivet i Gul, Lysegul | Skriv en kommentar

Hvem mangler denne jakke?

“Nanok” er skrevet med lysegrønne bogstaver.

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

UU-vejledning for 8. klasse

Den 7.11. kommer vores UU-vejleder Rikke på besøg for at fortælle eleverne om de forskellige muligheder efter 9. klasse (dét, I også hørte til fællesspisningen). Eleverne får en seddel med hjem, hvor de kan prøve at vurdere sig selv i forhold til deres personlige, faglige og sociale kompetencer. Sedlen vil vi senere gerne bruge til Læs mere…..

Udgivet i Lysegul | Skriv en kommentar

Da Dybbøl kom på landkortet

I dag arbejdede elever med 1864 som forberedelse til vores udflugt til Dybbøl Historiecenter i morgen. Her kan man se de flotte resultater:

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Del dette:

FacebookTwitterGoogleLinkedIn