LYSEGUL

image_pdfimage_print

Skema – Lysegul 2020/2021

For god ordens skyld, kommer skemaet for det komme skoleår også her 🙂 Bemærk dog, at der kan forekomme ændringer. Inietaler uden parentes = UnderviserInietaler med parentes = Støtte AW Anja Bang Wolf BA Birgit Aupke TW Tina Wolf EM Else Mølgaard VK Vagn Kristensen CL Camilla Henne Lehmann

Udgivet i Lysegul | Skriv en kommentar

Nyt fag: Håndværk og design

Efter sommerferien er der et nyt fag på skemaet, for 7. & 8. klasse; Håndværk & design. Håndværk og design er et fag, der emmer af kreativitet og muligheden for at udtrykke sig gennem form og design. Faget er en overbygning til krea-undervisningen i Lysegrøn og Grøn, (som også skifter navn til håndværk og design Læs mere…..

Udgivet i Lysegul | Skriv en kommentar

Uge 26 (6. – 9. klasse)

Kære Elever og forældre. Der opstod i sidste uge behov for at lave nogle ændringer i forhold til fordelingen af personalet i de forskelle gruppe. Det betyder, at det i næste uge udelukkende er Birgit og mig (Anja), der er sammen med 6. – 9. klasse. Møde tiden er, naturligvis, fortsat 8.30 – 13.00, og Læs mere…..

Udgivet i Grøn, Gul, Lysegul | Skriv en kommentar

Til forældre i 7., 8. og 9. årgang i hele Sønderborg Kommune.

Hertil eftermiddag er der kommet følgende brev fra SSP – Skole, Socialforvaltning og Politi Til forældre i 7., 8. og 9. årgang i hele Sønderborg Kommune. Efter en lang periode med et Corona-nedlukket land følger nu en sommer med godt vejr og lysten til at indhente alt det tabte sociale. Det sociale indhentes ved, at Læs mere…..

Udgivet i Gul, Lysegul | Skriv en kommentar

Glemt tøj 🙂

Vær sød at kigge i sækken med tøj, inden jeres børn tager på sommerferie. Der må da være nogen, der mangler fx et par (dyre) regnbukser fra Feldsted Maskinværksted 😉

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

Glemt tøj

I forbindelse med skolens genåbning blev alle garderobepladser ryddet og det efterladte tøj blev samlet sammen. Selv om alle elever nu gentagne gange er blevet opfordret til at kigge tøjet igennem, er der stadig tre sække uden ejer. Mangler I noget af jeres børns tøj, bedes I kigge sækkene, som kan findes i trappeopgangen til Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

Skema til uge 24 (6. – 9. kl.)

Alle elever har fået udleveret et skema til uge 24, men her kan det også downloades:

Udgivet i Grøn, Gul, Lysegul | Skriv en kommentar

Udendørs matematik

Som så mange gange før i denne Corona-tid har 6.-8. klasse nydt det gode vejr til udendørs matematik. Der blev løst opgaver med QR-koder, målet vinkler, sjippet tabeller og beregnet arealer. Som billederne viser har det både været sjovt og lærerigt.

Udgivet i Grøn, Gul, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Kaffe og te (6. – 9. klasse)

Som tidligere har elever i overbygningen lov til at drikke kaffe og te. Med den opdeling vi har nu gælder det naturligvis også 6. klasse. Da vandautomaten er lukket i øjeblikket, har vi anskaffet en elkedel, så det fortsat er muligt at få varmt vandt til kaffe og te. Vil man have kaffe og te, Læs mere…..

Udgivet i Grøn, Gul, Lysegul | Skriv en kommentar

Skema til uge 22 (6. – 9. kl.)

Først og fremmest: Hvor har det været dejligt at have alle tilbage på skolen igen 🙂 Vi har prøvet at lave en plan for næste uge, for 6. – 9. klasse. Der kommer med al sandsynlighed ændringer undervejs, fx grundet vejret, men så er der lidt at tage udgangspunkt i. Vi glæder os til den Læs mere…..

Udgivet i Grøn, Gul, Lysegul | Skriv en kommentar

Del dette:

FacebookTwitterGoogleLinkedIn