LYSEGUL

image_pdfimage_print

Kortspil

I løbet af den sidste uge, har vi i Lysegul krydret undervisningen ved at prøve elevernes egne spil, med matematiske indhold. Sjældent har jeg set eleverne være så vilde med matematik, og ivrige efter at få et regnestykke, som når det gælder om at komme ind på banen igen, i stikbold eller tik-bold. Og overvejelser Læs mere…..

Udgivet i Lysegul | Skriv en kommentar

Invitation til forældreaften

Hermed vil vi gerne invitere til forældreaften i Lysegul/Gul tirsdag den 22.09., kl. 18-20. Desværre kan vi pga. Corona ikke gennemføre den planlagte fællesspisning, men i stedet for en hel almindelig aften, og af samme grund beder vi om, at én person fra hver familie deltager. I løbet af aftenen vil der være forskellige informationer Læs mere…..

Udgivet i Gul, Lysegul | Skriv en kommentar

Tabel-armbånd

Nogle af eleverne har i øjeblikket nogle af disse armbånd med hjem. Det er tabel-armbånd, til at lave visuel tabeltræning.

Udgivet i Gul, Lysegul | Skriv en kommentar

Lus… igen

Så er der fundet lus i udskolingen igen, så det er tid til atter at tage kammen frem.

Udgivet i Gul, Lysegul | Skriv en kommentar

Grundlæggende regnearter og tabeltræning

I den seneste tid, har vi i Lysegul arbejdet med det mest grundliggende indenfor matematikken, nemlig de 4 regnearter. Vi har krydret det lidt med at elevene selv har skulle opfinde nogle matematikspil, og dem vil vi afprøve i denne uge. Tabeltræning er også en del af denne tid, da det er nødvendigt at holde Læs mere…..

Udgivet i Lysegul | Skriv en kommentar

Usikkerhed om mundbind i offentlig trafik

Der er desværre ret meget forvirring omkring spørgsmålet, om man skal have mundbind på allerede ved busstoppestedet eller først, når man stiger på bussen. På Sydtrafiks hjemmeside står der dog helt klart: Corona/Covid-19: Fra lørdag d. 22. august 2020 er det et krav, at alle passagerer over 12 år skal bære mundbind eller visir i Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

Naturfag – bakterier

Det første emne vi er igang med i naturfag er “celler”, og befinder sig i biologiensverden. De sidste par dage har vi arbejdet praktisk med emnet. I går fremstillede vi “hjemmelavede agarplader”, og i dag har vi podet disse. På tirsdag skal vi se om der er fremvokset nogle bakteriekolonier.

Udgivet i Lysegul | Skriv en kommentar

Petanque – i Coronatiden

Som afslutning på en rigtig hyggelig hyttetur blev der spillet en lille petanque-turnering. Lidt specielt (kuglerne har aldrig været så rene ;-)), men meget hyggeligt og med Frida som vinder. Tillykke 🙂

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul | Skriv en kommentar

Lækker aftensmad

Flittige kokke sørgede for, at vi fik en virkelig lækker aftensbuffet. Bagefter var der hygge ved bålet med tre slags snobrød 🙂

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul | Skriv en kommentar

Vi er ankommet…

… og har indrettet os på værelserne. Det er en rigtig fin hytte – og næsten alle har sovepose og lagen med 😉

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul | Skriv en kommentar

Del dette:

FacebookTwitterGoogleLinkedIn