LYSEGUL

image_pdfimage_print

Tysk- og engelskmaterialer

Tak til alle jer, der smuttede forbi skolen i dag for at hente spil og opgaver til jeres børn. Det var hyggeligt at se jer igen.

Udgivet i Grøn, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Mangler I spil/opgaver til hjemmeskoling?

Mandag fra kl. 11 – 12 vil der være mulighed for at låne tyske og engelske læringsstilsmaterialer (vendespil, domino, Kaboom, Logicals, …) samt tysk- og engelskbøger. For yderligere informationer se venligst jeres mail. Venlig hilsen Birgit

Udgivet i Grøn, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Planen for uge 14

Kære alle. Vejret er så dejligt, og jeg håber I nyder det! Men men men, vi skal jo også lave noget undervisning, så her kommer planen for uge 14. God weekend til alle.Kh. Anja

Udgivet i Lysegul | Skriv en kommentar

Planen for uge 13

Kære alle. Så er første uge med hjemmeundervisning ved at være overstået – og det virker til, at det er gået godt for langt de fleste. Det er rigtig dejligt, at så mange af jer har skrevet og spurgt til opgaver når de her drillet – det skal I bare blive ved med! Her kommer Læs mere…..

Udgivet i Lysegul | Skriv en kommentar

Inspiration til hjemme-undervisningen

Takket være en venlig forælder kan vi lægge dette billede med mange gode hjemmesider ud, som kan være en inspiration for hjemmeundervisningen.

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Undervisningsplan for uge 12

Kære elever og forældre i Lysegul. Her kommer der en samlet undervisningsplan for alle fag i hele uge 12. Planen bliver også sendt på mail til jer alle. Hvis der er nogle problemer med at får links eller andet til at virke, eller der opstår spørgsmål i forhold til det faglige, så skriv endelig til Læs mere…..

Udgivet i Lysegul | Skriv en kommentar

OBS OBS OBS…

Skole og SFO lukker i 14 dage fra og med i morgen fredag d.13 marts. Skole og SFO er åben som normal i dag. Hold øje med din Æblegård mail!!!

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Humlehave, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

God håndhygiejne på skolen

For at gøre vores del for at inddæmme smittefaren så meget som muligt, har vi igen øget hygiejnen på skolen. Udover at dørhåndtag, gelændere og skærme bliver sprittet af med kortere intervaller end normalt, er vi gået over til at man vasker sine hænder (og helst også bruger håndsprit bagefter), inden man spiser (både frugt Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

UU-vejledning

Rikke kommer i morgen fra kl. 12-14 bl.a. for at evaluere på brobygningsugen sammen med 8. klasse.

Udgivet i Lysegul | Skriv en kommentar

Forældre-samtaler den 17. og 19. marts

Der er stadig mulighed for at melde sig til skole-hjem-samtalerne ved at booke en tid på https://doodle.com/poll/umph5qx5rmifb268

Udgivet i Lysegul | Skriv en kommentar

Del dette:

FacebookTwitterGoogleLinkedIn