LYSEGUL

image_pdfimage_print

Vigtige informationer fra uddannelses-vejlederen

Vores UU-vejleder Rikke deltager i fællesspisningen den 25.09. og kommer med et oplæg angående 8./9. klasses ungdomsuddannelse. Det er rigtig vigtigt for jer som forældre at deltage denne aften for at I kan støtte jeres børn i “uddannelses-junglen”.

Udgivet i Gul, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Klassearrangement

Efter aftale med forældrerådet, laver jeg et kort opslag omkring arrangementet d. 4. oktober. Alle elever har fået følgende seddel med hjem den anden dag: Nogle elever har spurgt ind til om man skal sove på skolen, hvis man deltager. Og det er ikke nødvendigt, hvis man ikke har lyst. Så man kan sagtens blive Læs mere…..

Udgivet i Gul, Lysegul | Skriv en kommentar

Kampvalg til elevrådet

I dag har vi i Lysegul og Gul, skulle finde vores 3 medlemmer af elevrådet. Det var en sand fornøjelse! Der var hele 12 kandidater(!), så det blev til et ægte kampvalg med stemmebokse (andre lokaler) og optælling. Det er skønt at være samme med så mange unge mennesker, som har lyst til at gøre Læs mere…..

Udgivet i Gul, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Fredag den 20/9 har vi Pædagogisk dag.

“Den lille pige med svovlstikkerne.” Fredag den 20/9 holder vi pædagogisk / lærerfri dag. Vi skal arbejde i forskellige værksteder; “Kreativt”, “Mad over bål”, “teater” og “medie” værksted. Intro til dagen sker onsdag og fredag morgen på morgensamling. Se vedhæftede. (Hvis I har noget stof i alle mulige blå, gule og brune nuancer, må I Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Stort tillykke

Stort tillykke til alle der i dag onsdag var til skolepatrulje prøve, alle blev godkendt, til nu at varetage denne opgave. TILLYKKE til dem.

Udgivet i Grøn, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Computer-kontrakter

I dag har 7. årgang fået computer-kontrakter med hjem til underskrivning. Læs kontrakten grundtig i gennem og vær opmærksom på, at både forældre og elev skal underskrive. Skulle der opstå nogle spørgsmål vedrørende kontrakterne, så kontakt gerne Else. Computerne er næsten klar til udlevering, og når både de og kontrakterne er hjemme på skolen igen, Læs mere…..

Udgivet i Lysegul | Skriv en kommentar

Opladning af iPads & computere

Kære alle forældre. Det er svært for jeres børn at huske, at oplade deres iPads eller computere. Begge dele er meget vigtige arbejdsredskaber i undervisningen, da mange opgaver skal findes og løses elektronisk. Derfor, håber jeg, at I vil hjælpe jeres børn med at huske at oplade deres iPads og computere, så de har de Læs mere…..

Udgivet i Lysegul | Skriv en kommentar

HUSK: Aflevering af tilladelses-blanketter

Så er næsten alle blanketter kommet tilbage igen. De sidste må gerne aflevere deres sedler i løbet af denne uge, så vi kan ajourføre vores elevmapper. På forhånd tak 🙂

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Oplysningsfag

Så er vi i gang med undervisningen i oplysningsfag, som jo er nyt for 7. årgang. Oplysningsfag består af fagene:– Historie– Samfundsfag– Kristendom (religion) Det første tema vi har kastet os over er 2. verdenskrig, som en naturlig forlængelse af vores studietur. Med venlig hilsenAnja Bang Wolf

Udgivet i Lysegul | Skriv en kommentar

Lommeregnere

Kære forældre i Grøn, Lysegul & Gul. På fredag er sidste chance for at aflevere eventuelle bestillinger af lommeregnere. Sedlerne kan afleveres til enten Martin eller mig (Anja). Blanketen kan eventuelt downloades her: Med venlig hilsenAnja Bang Wolf

Udgivet i Grøn, Gul, Lysegul | Skriv en kommentar

Del dette:

FacebookTwitterGoogleLinkedIn