LYSEGUL

image_pdfimage_print

Lodtrækning

Kære alle. Tusind tak for jeres store opbakning til vores julebazar. Eleverne er meget stolte over, at I har taget så godt imod al den julepynt, de har fremstillet. Der blev også solgt rigtig mange lodsedler, som gav en god skilling til lidt ekstra legetøj (eller hvad elevrådet nu beslutter). Da der efter hjemsendelsen rent Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

Julebazar d. 10.12. – på en lidt alternativ måde

Fredag den 10. december inviteres alle forældre hermed til at købe alt det flotte julestads, børnene har fremstillet i de forgangne måneder. Desuden kan man købe lodsedler til vores store juletombola , hvor der er mange flotte sponsorpræmier, som 7. og 8. klasses elever har samlet ind ved byens handelsdrivende. Da Corona desværre ikke tillader, Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

Til nisserne 😉 : Få gerne strikketøjet frem

Torsdag den 02. december afholder Æblegård Friskole en kæmpe julestue fra kl. 18-20. Her vil være mulighed for at købe alle de flotte juleting, eleverne har fremstillet i Håndværk & Design i de sidste uger. Den en eller anden nissemor/nissefar (eller var det vores dygtige forældre og bedsteforældre ?) har allerede haft strikketøjet eller boremaskinen Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

Så kom cyklerne …

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Humlehave, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Invitation til cykelløbet “Post Danmark Rundt”

Onsdag eftermiddag (efter planen kl. 16.41) ruller det store cykelløb “Post Danmark Rundt” gennem Adsbøl. Eleverne er i gang med at pynte vinduer og gavle, så skolen på festlig vis kan honorere begivenheden. Samtidig med at reklame lidt for vores skole benytter vi lejligheden til at gøre opmærksom på, at skolen har 26 års jubilæum Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Humlehave, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

Henriette – Hvem er jeg 🙂

Hejsa Alle sammen. Jeg har fået den store glæde at blive en del af jeres hverdag her på Æblegård Friskole. Det har jeg virkelig glædet mig til.  Jeg var jo lige kort forbi før ferien for at hilse på jer alle, men det lærer man jo ikke hinanden at kende ved. Så nu får I Læs mere…..

Udgivet i Gul, Lysegul | Skriv en kommentar

Tak for en hyggelig fællesspisning i Lysegul

Desværre nået Anja og jeg ikke at komme tilbage fra sportspladsen til en fælles afslutning, derfor kommer vores “sidste ord” på denne vej. Vi vil gerne sige mange, mange tak for jeres opbakning, tålmodighed og tillid igennem hele Corona året. Vi har fået overvældende mange positive og opmuntrende mails fra jer dejlige forældre året igennem Læs mere…..

Udgivet i Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Skema for uge 25

Her kommer skemaet for dette skoleårs sidste uge

Udgivet i Lysegul | Skriv en kommentar

Skema – uge 24

Her kommer skemaet for den kommende uge. Husk, at det er på torsdag, vi holder sommerafslutning. Tilmelding til Anja (aw@aeblegaard.dk) eller Birgit (ba@aeblegaard.dk) senest tirsdag, d. 15. juni.

Udgivet i Lysegul | Skriv en kommentar

Skema for uge 23 – Lysegul

Her kommer den kommende uges skema, hvor Else har klasse i nogle timer, da Birgit blandt andet skal ud som censor i engelsk.

Udgivet i Lysegul | Skriv en kommentar

Del dette: