image_pdfimage_print

Årets ……….

Så er det nu i skal til tasterne og nominere Æblegårds søde, skønne, flittige, gode, flotte og jeg kunne blive ved til at blive årets SKOLEPATRULJE. Det eneste I skal gøre er at trykke på ned stående link og udfylde felterne. Så skynd jer. https://www.sikkertrafik.dk/boern-unge/skole/skolepatrulje/aarets-skolepatrulje Postnummer og by: 6300, Gråsten Kommune: Sønderborg Sidste års vinder Læs mere…..

Rigtigt mange har tilmeldt sig arbejdslørdag. Tusind tak til de ialt 15 voksne + ca det samme antal børn der har tilmeldt sig arbejdslørdag nu på lørdag Dejligt der er så stor interresse for arbejdslørdag denne gang, men for at sikre at det stadig vil være meningsfuldt for alle at komme til arbejdslørdag har vi Læs mere…..

Arbejdslørdag

Den 2. november kl 9 til 13 er der igen arbejdslørdag for alle forældre og børn.Der skal blandt andet fejes og rives blade og hygges forældre og børn imellem, hvilket er en lige så stor del af arbejdslørdag.Vi starter alle med rundstykker og kaffe mm. Kl 9.00 og slutter af med en frokost kl 13.00.Hvem Læs mere…..