image_pdfimage_print

Husk tilmelding til Lanternefest

Lanterne-fest  på Æblegård Friskole Vi havde ikke glemt den…….bare flyttet den lidt, så: Onsdag d. 22. januar kl. 17.00-19.00 afholdes der Lanterne-Fest på Æblegård Friskole og alle, både SFO- og øvrige skolebørn, søskende, forældre, bedsteforældre m.fl. indbydes til at deltage.  Vi mødes i skolegården kl. 17.00, hvor lygterne tændes. Herefter går vi i optog gennem Læs mere…..

Arbejdslørdag

Hej Vi går nu mod lysere tider og skolen trænger til at blive støvet af. Derfor inviteres der til arbejdslørdag for forældre og børn d. 25. januar kl 9.00 til 13.00. Der skal blandt andet males, fjernes ødelagte legehuse, gøres rent og bare hygges forældre og børn imellem, hvilket er en lige så stor del Læs mere…..

Udsolgt !! :-)

Mange tak til alle vores forældre for jeres fantastisk opbakning til teaterstykket, som resulterer i, at alle billetter (80 per forestilling) er blevet solgt på rekordtid. Vi glæder os allesammen til en dejlig aften. Husk, at man – selvom man ikke har billetter til teateret – gerne må deltage i skolefesten og alle boderne.