image_pdfimage_print

Arbejdslørdag

Kære alle, Vi gentager succesen fra sidst og invitere hermed til arbejdslørdag på skolen lørdag d. 26. september kl 9 til 13. Hoved temaet denne gang bliver maling af Gul og Fysik bygning udvendigt + cykel skur, vi har bestilt tørvejr så…  Skulle tidspunktet ikke passe mangler vi et par stykker der vil sprøjte træværk Læs mere…..

Brev fra Sundhedsplejen

Forældresamarbejde med sundhedsplejen Sundhedsvejen.dk Hilsen fra sundhedsplejen Så er det nye skoleår kommet godt igang , og det betyder også at kommunens sundhedsplejersker er godt i gang med at se/undersøge skolernes elever. Vores eneste måde at fortælle om sundhedsplejens aktiviteter på til jer forældre, er ved opslag på sundhedsvejen.dk.  Det er her, I får Læs mere…..

Usikkerhed om mundbind i offentlig trafik

Der er desværre ret meget forvirring omkring spørgsmålet, om man skal have mundbind på allerede ved busstoppestedet eller først, når man stiger på bussen. På Sydtrafiks hjemmeside står der dog helt klart: Corona/Covid-19: Fra lørdag d. 22. august 2020 er det et krav, at alle passagerer over 12 år skal bære mundbind eller visir i Læs mere…..

Lukning af vandautomaten – igen.

Set i lyset af, at Corona rykker tættere på, og at vi nu har overstået hedebølgen, vælger vi nu igen at lukke vandautomaten. Vandautomaten er i øjeblikket et sted hvor hele skolen mødes, og dermed udgør den et højrisikoområde for smittespredning. Mulighed for kold vandSelvom vi lukker vandautomaten, er der dog fortsat mulighed for kold Læs mere…..