image_pdfimage_print

Lan på skolen

 Her sidder jeg lørdag formiddag efter en rigtig dejlig aften sammen med nogle herlige unge mennesker. Vi startede lige så stille op, allerede længe før vi havde aftalt. Menuen var bestilt til at være pizza med diverse, den blev lavet med nænsom hånd af køkkenskriverne, der hyggede sig gevaldigt. Se flere billeder på facebook De Læs mere…..

Sidste skoledag

Traditionen tro holder vi sidste skoledag med fælles morgenmad i alle klasser. Det er også denne dag, hvor alle rykker en klasse op, så vi ser vores nye grupper. Hvis i indbetaler 5kr. enten mobile pay 22123, konto 8060 174264 eller medbringer 5.kr senest torsdag, så køber vi ost, nutella o.s.v. Skolen giver brødet. HUSK Læs mere…..

Sommerfesten

Tirsdag holdt vi som bekendt sommerfest på skolen, og det var en rigtig hyggelig aften med god stemning. Og vejret holdt heldigvis tørt!   Morten fik hilsener overrakt af eleverne fra Grøn og Lysegul. Efter spisning blev det den store “vandruchebane”  rullet ud, til stor fornøjelse for de fleste. Tak for en dejlig aften.  

HUSK Sommerfesten i morgen kl. 17-20

Lige en lille reminder vedrørende sommerfesten 🙂 Husk at tage mad (gerne grillmad), drikkevarer, bord, stole, bestik m.m. med til jeres familie, så vi kan tilbringe nogle hyggelige timer sammen i skolegården. Personalet tænder op for grillen, så alle kan grille deres pølser, steaks,… Der er nogle dejlige forældre, som har meldt sig til at Læs mere…..