image_pdfimage_print

Årets ……….

Så er det nu i skal til tasterne og nominere Æblegårds søde, skønne, flittige, gode, flotte og jeg kunne blive ved til at blive årets SKOLEPATRULJE. Det eneste I skal gøre er at trykke på ned stående link og udfylde felterne. Så skynd jer. https://www.sikkertrafik.dk/boern-unge/skole/skolepatrulje/aarets-skolepatrulje Postnummer og by: 6300, Gråsten Kommune: Sønderborg Sidste års vinder Læs mere…..

HUSK: Kæmpe loppemarked søndag den 10. juni, kl. 11 – 14

Hvis ikke I allerede har tilmeldt jer: husk at reserve en stand til vores store loppemarked søndag den 10. juni på Æblegård Friskole. Friskolen er igen i år en del af “Adsbøl-dagen”, hvor der er mange forskellige velbesøgt aktiviteter i landsbyen, og derfor vil det være en udmærket lejlighed for jer at “komme af” med alt Læs mere…..

Støttekredsen servere suppe til alle på fredag

Hej alle elever og forældre Når alle aktiviteter er overstået så bliver der serveret dejlig varm tomatsuppe, så derfor ingen madpakke, medmindre at tomatsuppe ikke er livret. Hvis der er en forældre eller to der kan give et ”nap” med i køkkenet så må vi meget gerne melde tilbage…… (fra kl.11-ca 12.30) Det er Tanja Læs mere…..