BLÅ

image_pdfimage_print

 

Påske (sk)æg

Påske æg På skolen har vi en påsketradition – æggetrilning – men det bliver ret svært at udføre denne tradition i år. MEN, vi plejer jo at starte med at pynte æggene, før vi triller med dem, og det kan vi jo stadig godt gøre.  Så inden fredag d. 3. april, håber vi at alle Læs mere…..

Udgivet i Blå | Skriv en kommentar

Bøn til forældre i blå

Kære forældre Vi oplever lige nu, at der er en del børn i blå der er “usynlige”. Det vil sige der er mange der f.eks ikke har fået afleveret weekend historier, været på Gyldendal eller KvikMat. Det er meget vigtig at i tjekker op på mails hver dag i forhold til opgaver. Hvis i forældre Læs mere…..

Udgivet i Blå | Skriv en kommentar

Inspiration til hjemme-undervisningen

Takket være en venlig forælder kan vi lægge dette billede med mange gode hjemmesider ud, som kan være en inspiration for hjemmeundervisningen.

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Nødundervisningplan for Blå

Kære forældreSom Else har skrevet står vi i en nødsituation, hvor skolen bliver nødt til at lukke  ned i 14 dage, og dermed er der arrangeret nødundervisning hjemme for alle elever. Alle elever i Blå har materiale liggende i skolen, som derfor skal hentes.Vi har en forventning om at I forældre sørger for, en vekselvirkning Læs mere…..

Udgivet i Blå | Skriv en kommentar

OBS OBS OBS…

Skole og SFO lukker i 14 dage fra og med i morgen fredag d.13 marts. Skole og SFO er åben som normal i dag. Hold øje med din Æblegård mail!!!

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Humlehave, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

God håndhygiejne på skolen

For at gøre vores del for at inddæmme smittefaren så meget som muligt, har vi igen øget hygiejnen på skolen. Udover at dørhåndtag, gelændere og skærme bliver sprittet af med kortere intervaller end normalt, er vi gået over til at man vasker sine hænder (og helst også bruger håndsprit bagefter), inden man spiser (både frugt Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

Blå skolehjemsamtaler forår 2020

Så er det tid til skolehjemsamtale. Tryk på nedstående link og vælg dag, tidspunkt og skriv barnets navn. Link: https://doodle.com/poll/8ywb6p24szpembu2

Udgivet i Blå | Skriv en kommentar

Alu Bhorta – mad i Blå

Endnu en dag med mad fra Bangladesh. Det var retten Alu Bhorta. De var gode til at smage også denne gang. Opskriften på denne ret får I også. Alu Bhorta (Krydret kartoffelmos) Bhorta betyder “at mose”. Alu er kartoffel. Så dette er altså en slags krydret kartoffelmos. Bangladesherne laver et utal af forskellige bhortas. Til Læs mere…..

Udgivet i Blå | Skriv en kommentar

Mad fra Bangladesh

I dag har vi talt om ordet levevilkår og set filmen om pigen Priyanka, der lever i den rigere bydel Mohammadpur. Vi talte også om de film,vi har set om børnene Minu og Jummon, der begge bor i hver deres slumkvarter, om ligheder og forskellige i forholde til at være barn i Danmark og i Læs mere…..

Udgivet i Blå | Skriv en kommentar

Stor LUSE dag, d.4/2

På tirsdag d.4/2-2020 følger vi trop, med den nationale opfordring til bekæmpelse af LUS.. Hos os, på Æblegård friskole, bliver alle børn kæmmet denne dag. Hvis der findes LUS og/eller LARVER, sendes børnene hjem til behandling. Så længe der er levende LUS i håret, må børnene ikke være her. Vi mangler hjælpende hænder, til kæmningen Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Humlehave, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

Del dette:

FacebookTwitterGoogleLinkedIn