BLÅ

image_pdfimage_print

 

Nødpasning

Godt nytår. Husk tilbage melding på nødpasning uanset om I har behov for pasning eller ej så skal der skrives til Cl@aeblegaard.dk eller på 22 19 10 26.

Udgivet i Blå, Humlehave, Lysegrøn, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

Julefrokost

Husk og melde ind hvad i tager med til julefrokost enten på mail cl@aeblegaard.dk eller i sfo. God weekenden hilsen SFO personalet.

Udgivet i Blå, Humlehave, Lysegrøn, SFO | Skriv en kommentar

Julefrokost

Vi holder d 17 december julefrokost i SFO´en. Vi vil i gerne medbringer en eller flere ting. Og husk ALT SKAL være købt og indpakket fra butikken. Husk og giv besked om hvad i tager med enten til personalet eller på mail cl@aeblegaard.dk Stryhns Leverpostej stor pakke  Spegepølse  Spegepølse Sardel Makrel på dåse Makrel på Læs mere…..

Udgivet i Blå, Humlehave, Lysegrøn, SFO | Skriv en kommentar

Julefrokost.

Vi flytter lidt rundt på tingene i næste uge også. Julefilm vil blive om onsdage og julefrokost er om torsdagen i stedet for…. Og Julebingo er i morgen i onsdag d 9 december. Huske en lille pakke 🙂

Udgivet i Blå, Humlehave, Lysegrøn, SFO | Skriv en kommentar

Julebingo

Hej forældre på torsdag skulle vi have have julebingo det er flyttet imorgen onsdag d 9 december. Hvert barn må gerne komme med en lille premie 🙂 God dag til jer alle 🙂

Udgivet i Blå, Humlehave, Lysegrøn, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

… den hemmelige tid 🙂

Efter emneugerne vil vi så småt gå i gang med at lave julegaver i Håndværk og Design. Til dette har vi dog brug for lidt hjælp. Hvis i har gamle aviser (ikke blade) og nogle syltetøjsglas til overs, ville det være rigtig dejligt, hvis i ville sende dem med jeres barn i skole i denne Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Dagene op til jul

Det er idag sidste tilmelding til d 21, 22 og 23 december om i har brug for pasning. Der er sendt mail ud om at børnene har fået en seddel med hjem om i har brug for pasning de dage. Modtager jeg ikke en seddel bliver det noteret som i ikke har brug for pasning. Læs mere…..

Udgivet i Blå, Humlehave, Lysegrøn, SFO | Skriv en kommentar

Et nyt ansigt på skolen

I de næste 6 uger har vi fornøjelsen af at have en praktikant på skolen. Marie er lærerstuderende og vil være med i 3.-9. klasse, især i Håndværk & Design, engelsk og dansk. Her kommer en lille hilsen fra Marie: Kære Forældre Mit navn er Marie, jeg er lærerstuderende og har i den forbindelse fået Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Fredag d. 9. oktober (: Skolernes motionsdag 🙂

I morgen fredag d. 9. oktober, har vi som mange andre skoler motionsdag. Så husk tøj du kan bevæge dig i og tøj efter vejret, da alle aktiviteterne er udenfor. På Æblegård Friskole gør vi det på følgende måde. 😆 Motionsdag 👍 Fredag d. 9 .oktober 2020 kl. 8.30 – 13.00 Arrangeret af Elevrådet God Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Humlehave, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Usikkerhed om mundbind i offentlig trafik

Der er desværre ret meget forvirring omkring spørgsmålet, om man skal have mundbind på allerede ved busstoppestedet eller først, når man stiger på bussen. På Sydtrafiks hjemmeside står der dog helt klart: Corona/Covid-19: Fra lørdag d. 22. august 2020 er det et krav, at alle passagerer over 12 år skal bære mundbind eller visir i Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

Del dette:

FacebookTwitterGoogleLinkedIn