BLÅ

image_pdfimage_print

 

Dansk i Blå

Vi arbejder lige nu og de næste to uger frem med de 120 ord. Det er de ord man har fundet ud af benyttes mest i skrivning og i bøger. I må meget gerne samtale med jeres børn om disse ord, fx ved at tælle hvor mange gange ordet ” den” optræder i den bog Læs mere…..

Udgivet i Blå | Skriv en kommentar

Fredag den 20/9 har vi Pædagogisk dag.

“Den lille pige med svovlstikkerne.” Fredag den 20/9 holder vi pædagogisk / lærerfri dag. Vi skal arbejde i forskellige værksteder; “Kreativt”, “Mad over bål”, “teater” og “medie” værksted. Intro til dagen sker onsdag og fredag morgen på morgensamling. Se vedhæftede. (Hvis I har noget stof i alle mulige blå, gule og brune nuancer, må I Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Natur og teknologi i Blå

Vi har i natur og teknologi arbejdet med fotosyntesen, og talt om de forskellige elementer i processen. Tag et kig på de fine plancher udenfor Blå

Udgivet i Blå | Skriv en kommentar

Idræt i blå

Kære forældre Vil I venligst huske at børnene får ude idrætstøj og håndklæde med? På forhånd tak Mvh Mai-Britt

Udgivet i Blå, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

HUSK: Aflevering af tilladelses-blanketter

Så er næsten alle blanketter kommet tilbage igen. De sidste må gerne aflevere deres sedler i løbet af denne uge, så vi kan ajourføre vores elevmapper. På forhånd tak 🙂

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

5. og sidste dag i Æblegård ugen

I dag er der spillet spil i de forskellige grupper. Både nye og gamle spil blev spillet. En hyggelig og herlig dag. God weekend  

Udgivet i Blå, Grøn, Lysegul, SFO | Skriv en kommentar

4. dag i Æblegård ugen

I dag har eleverne i deres grupper planlagt aktiviteter/ lege til de andre hold og efterfølgende afprøvet dem. De var kreative og det har været en dejlig dag. I morgen fredag er det spille spil dag og her må eleverne gerne taget et spil med hjemmefra, som kan spilles af minimum 4 personer.

Udgivet i Blå, Grøn, Lysegrøn, SFO | Skriv en kommentar

3. dag i Æblegård ugen

I dag har alle hold prøvet kræfter med at lave bogmærker, skibe og andet, samt leget forskellige gamle lege. Dagen blev sluttet af med hygge og snobrødsbagning i bålhytten.

Udgivet i Blå, Grøn, Lysegrøn, SFO | Skriv en kommentar

2. dag i Æblegård ugen

I dag har eleverne gået  (10 km) til Gråsten og på vejen stoppede vi op og hørte om forskellige steder. Vi var bl. a. forbi Gråsten slot, rundt i skoven, Marina Fiskenæs og andre steder. Det har været en herlig tur med højt humør og glade børn.

Udgivet i Blå, Grøn, Lysegrøn, SFO | Skriv en kommentar

1. dag i Æblegård ugen

Så er første dag i Æblegård ugen gået og alle har været med til både fodbold, rundbold og høvdingebold. En dejlig dag. I morgen tirsdag går turen til Gråsten, hvor vi skal se og høre om forskellige steder, så igen husk regntøj og gummistøvler, da de har lovet regn, samt en lille turtaske til mad Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Lysegrøn, SFO | Skriv en kommentar

Del dette:

FacebookTwitterGoogleLinkedIn