BLÅ

image_pdfimage_print

 

Skema – Blå 2020/2021

For god ordens skyld, kommer skemaet for det komme skoleår også her 🙂 Bemærk dog, at der kan forekomme ændringer. Inietaler uden parentes = Underviser Inietaler med parentes = Støtte BR Birgitte Rasmussen EM Else Mølgaard MV Maria Veinholt TM Tina N. Mathiessen TW Tina Wolf

Udgivet i Blå | Skriv en kommentar

Glemt tøj 🙂

Vær sød at kigge i sækken med tøj, inden jeres børn tager på sommerferie. Der må da være nogen, der mangler fx et par (dyre) regnbukser fra Feldsted Maskinværksted 😉

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

Glemt tøj

I forbindelse med skolens genåbning blev alle garderobepladser ryddet og det efterladte tøj blev samlet sammen. Selv om alle elever nu gentagne gange er blevet opfordret til at kigge tøjet igennem, er der stadig tre sække uden ejer. Mangler I noget af jeres børns tøj, bedes I kigge sækkene, som kan findes i trappeopgangen til Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

Tur til stranden

Vi startede dagen med fremlæggelser af weekend historier, derefter tur til stranden, hvor børnene havde gang i skøn leg og tiden fløj af sted. Vi sluttede dagen af på skolen med opgaver. Se billeder 😊

Udgivet i Blå | Skriv en kommentar

Ingen lejr i Blå i år 🙁

Det er slet ikke sjovt eller rart, at skulle skrive til jer og fortæller, at vi desværre ikke må og kan komme på lejr, som vi plejer i dette skole år. Vi havde ellers glædet os og set frem til at være på lejr med jer. Øv øv

Udgivet i Blå | Skriv en kommentar

Påske (sk)æg

Påske æg På skolen har vi en påsketradition – æggetrilning – men det bliver ret svært at udføre denne tradition i år. MEN, vi plejer jo at starte med at pynte æggene, før vi triller med dem, og det kan vi jo stadig godt gøre.  Så inden fredag d. 3. april, håber vi at alle Læs mere…..

Udgivet i Blå | Skriv en kommentar

Bøn til forældre i blå

Kære forældre Vi oplever lige nu, at der er en del børn i blå der er “usynlige”. Det vil sige der er mange der f.eks ikke har fået afleveret weekend historier, været på Gyldendal eller KvikMat. Det er meget vigtig at i tjekker op på mails hver dag i forhold til opgaver. Hvis i forældre Læs mere…..

Udgivet i Blå | Skriv en kommentar

Inspiration til hjemme-undervisningen

Takket være en venlig forælder kan vi lægge dette billede med mange gode hjemmesider ud, som kan være en inspiration for hjemmeundervisningen.

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Nødundervisningplan for Blå

Kære forældreSom Else har skrevet står vi i en nødsituation, hvor skolen bliver nødt til at lukke  ned i 14 dage, og dermed er der arrangeret nødundervisning hjemme for alle elever. Alle elever i Blå har materiale liggende i skolen, som derfor skal hentes.Vi har en forventning om at I forældre sørger for, en vekselvirkning Læs mere…..

Udgivet i Blå | Skriv en kommentar

OBS OBS OBS…

Skole og SFO lukker i 14 dage fra og med i morgen fredag d.13 marts. Skole og SFO er åben som normal i dag. Hold øje med din Æblegård mail!!!

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Humlehave, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

Del dette:

FacebookTwitterGoogleLinkedIn