BLÅ

image_pdfimage_print

 

… den hemmelige tid 🙂

Efter emneugerne vil vi så småt gå i gang med at lave julegaver i Håndværk og Design. Til dette har vi dog brug for lidt hjælp. Hvis i har gamle aviser (ikke blade) og nogle syltetøjsglas til overs, ville det være rigtig dejligt, hvis i ville sende dem med jeres barn i skole i denne Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Dagene op til jul

Det er idag sidste tilmelding til d 21, 22 og 23 december om i har brug for pasning. Der er sendt mail ud om at børnene har fået en seddel med hjem om i har brug for pasning de dage. Modtager jeg ikke en seddel bliver det noteret som i ikke har brug for pasning. Læs mere…..

Udgivet i Blå, Humlehave, Lysegrøn, SFO | Skriv en kommentar

Et nyt ansigt på skolen

I de næste 6 uger har vi fornøjelsen af at have en praktikant på skolen. Marie er lærerstuderende og vil være med i 3.-9. klasse, især i Håndværk & Design, engelsk og dansk. Her kommer en lille hilsen fra Marie: Kære Forældre Mit navn er Marie, jeg er lærerstuderende og har i den forbindelse fået Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Fredag d. 9. oktober (: Skolernes motionsdag 🙂

I morgen fredag d. 9. oktober, har vi som mange andre skoler motionsdag. Så husk tøj du kan bevæge dig i og tøj efter vejret, da alle aktiviteterne er udenfor. På Æblegård Friskole gør vi det på følgende måde. 😆 Motionsdag 👍 Fredag d. 9 .oktober 2020 kl. 8.30 – 13.00 Arrangeret af Elevrådet God Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Humlehave, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Usikkerhed om mundbind i offentlig trafik

Der er desværre ret meget forvirring omkring spørgsmålet, om man skal have mundbind på allerede ved busstoppestedet eller først, når man stiger på bussen. På Sydtrafiks hjemmeside står der dog helt klart: Corona/Covid-19: Fra lørdag d. 22. august 2020 er det et krav, at alle passagerer over 12 år skal bære mundbind eller visir i Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles, SFO | Skriv en kommentar

Petanque – i Coronatiden

Som afslutning på en rigtig hyggelig hyttetur blev der spillet en lille petanque-turnering. Lidt specielt (kuglerne har aldrig været så rene ;-)), men meget hyggeligt og med Frida som vinder. Tillykke 🙂

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul | Skriv en kommentar

Lækker aftensmad

Flittige kokke sørgede for, at vi fik en virkelig lækker aftensbuffet. Bagefter var der hygge ved bålet med tre slags snobrød 🙂

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul | Skriv en kommentar

Vi er ankommet…

… og har indrettet os på værelserne. Det er en rigtig fin hytte – og næsten alle har sovepose og lagen med 😉

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul | Skriv en kommentar

Første skoledag.

Så fik vi sat skoleåret 2020/2021 godt i gang. Sommervarmen er kommet lidt sent, men vi udnyttede den i dag til en tur ned til stranden sammen med eleverne i grøn. Det gav lidt vådt tøj. Vores klasse har i sommerferien fået nye vinduer, og det kan mærkes. Det har givet en bedre udluftning og Læs mere…..

Udgivet i Blå | Skriv en kommentar

Kære elever og forældre i Blå

Kære børn og forældre i Blå Vi håber du har haft en dejlig sommerferie. Det har vi og vi glæder os meget til at se dig igen på mandag den 10. august kl. 8.30. Kommer du før kl. 8.15 må mor eller far gå med dig ned i SFO`en. Fra kl. 8.15 – 8.30 skal Læs mere…..

Udgivet i Blå | Skriv en kommentar

Del dette:

FacebookTwitterGoogleLinkedIn