GRØN

image_pdfimage_print

Fredag den 20/9 har vi Pædagogisk dag.

“Den lille pige med svovlstikkerne.” Fredag den 20/9 holder vi pædagogisk / lærerfri dag. Vi skal arbejde i forskellige værksteder; “Kreativt”, “Mad over bål”, “teater” og “medie” værksted. Intro til dagen sker onsdag og fredag morgen på morgensamling. Se vedhæftede. (Hvis I har noget stof i alle mulige blå, gule og brune nuancer, må I Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Stort tillykke

Stort tillykke til alle der i dag onsdag var til skolepatrulje prøve, alle blev godkendt, til nu at varetage denne opgave. TILLYKKE til dem.

Udgivet i Grøn, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

HUSK: Aflevering af tilladelses-blanketter

Så er næsten alle blanketter kommet tilbage igen. De sidste må gerne aflevere deres sedler i løbet af denne uge, så vi kan ajourføre vores elevmapper. På forhånd tak 🙂

Udgivet i Blå, Grøn, Gul, Lysegrøn, Lysegul, Nyheder-fælles | Skriv en kommentar

Lommeregnere

Kære forældre i Grøn, Lysegul & Gul. På fredag er sidste chance for at aflevere eventuelle bestillinger af lommeregnere. Sedlerne kan afleveres til enten Martin eller mig (Anja). Blanketen kan eventuelt downloades her: Med venlig hilsenAnja Bang Wolf

Udgivet i Grøn, Gul, Lysegul | Skriv en kommentar

5. og sidste dag i Æblegård ugen

I dag er der spillet spil i de forskellige grupper. Både nye og gamle spil blev spillet. En hyggelig og herlig dag. God weekend  

Udgivet i Blå, Grøn, Lysegul, SFO | Skriv en kommentar

4. dag i Æblegård ugen

I dag har eleverne i deres grupper planlagt aktiviteter/ lege til de andre hold og efterfølgende afprøvet dem. De var kreative og det har været en dejlig dag. I morgen fredag er det spille spil dag og her må eleverne gerne taget et spil med hjemmefra, som kan spilles af minimum 4 personer.

Udgivet i Blå, Grøn, Lysegrøn, SFO | Skriv en kommentar

3. dag i Æblegård ugen

I dag har alle hold prøvet kræfter med at lave bogmærker, skibe og andet, samt leget forskellige gamle lege. Dagen blev sluttet af med hygge og snobrødsbagning i bålhytten.

Udgivet i Blå, Grøn, Lysegrøn, SFO | Skriv en kommentar

2. dag i Æblegård ugen

I dag har eleverne gået  (10 km) til Gråsten og på vejen stoppede vi op og hørte om forskellige steder. Vi var bl. a. forbi Gråsten slot, rundt i skoven, Marina Fiskenæs og andre steder. Det har været en herlig tur med højt humør og glade børn.

Udgivet i Blå, Grøn, Lysegrøn, SFO | Skriv en kommentar

1. dag i Æblegård ugen

Så er første dag i Æblegård ugen gået og alle har været med til både fodbold, rundbold og høvdingebold. En dejlig dag. I morgen tirsdag går turen til Gråsten, hvor vi skal se og høre om forskellige steder, så igen husk regntøj og gummistøvler, da de har lovet regn, samt en lille turtaske til mad Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Lysegrøn, SFO | Skriv en kommentar

Æblegård ugen – næste uge

I uge 34 altså i næste uge ( d. 19. – 23. august) afvikler vi skoleårets første tema-uge, hvor elever fra 0. klasse til og med 6. klasse deltager – og hvor vi arbejder i blandede hold på kryds og tværs af årgangene… Vi har valgt at kalde ugen for “Æblegård-uge”, en uge hvor eleverne Læs mere…..

Udgivet i Blå, Grøn, Lysegrøn, SFO | Skriv en kommentar

Del dette:

FacebookTwitterGoogleLinkedIn