image_pdfimage_print

Ude leg i SFO’en,

Med det dejlige vejr tilbringer vi meget tid ude. Børnene må hertil gerne medbringe egne rulleskøjter, løbehjul, waveboard  mm. Dette gælder fra nu og indtil sommerferien. Husk dog at der også skal medbringes sikkerhedsudstyr, for at kunne bruge rulleskøjterne mm. Dvs. Hjelm – Håndleds, knæ og albue beskytter. VIGTIGT: det er altid på eget ansvar Læs mere…..

Sol, sommer, vandleg og SFO

Solen skinner, det er dejligt. Vi er ude meget af tiden i Humlehave SFO og førskole. Derfor vil vi bede om at børnenes garderobe er opdateret på sommervejret. 👒  🕶  Solhat, kasket el.lign. 👕 👗 Sommertøj mm. 🌞 Solcreme, hvis der er særlige behov, ( vi har solcreme faktor 30 fra Matas ) 💦 💦 Læs mere…..

LUS…

LUS, SÅ KRIBLER DE IGEN.., 😟 Tjek dit barns hår, så vi får taget det i opløbet… Der er jo ingen der syntes det er sjovt at have LUS. vi vil gerne have besked hvis I finder LUS, så vi kender omfanget. HUSK: LUS SKAL BEHANDLES, de forsvinder ikke bare igen af sig selv. Børnene Læs mere…..

Sommerferie 2019

Tiden går stærkt og sommeren nærmer sig så her kommer tilmelding til sommerferien 2019 Tilmelding er som de andre gang man skriver hvilket tidsrum barnet kommer de enkelte dage og holder det fri skriver man FRI. Holder barnet fri hele perioden behøver i ikke udfylde skemaet. OBS der er LUKKET i ugerne 29, 30 og Læs mere…..