image_pdfimage_print

Årets ……….

Så er det nu i skal til tasterne og nominere Æblegårds søde, skønne, flittige, gode, flotte og jeg kunne blive ved til at blive årets SKOLEPATRULJE. Det eneste I skal gøre er at trykke på ned stående link og udfylde felterne. Så skynd jer. https://www.sikkertrafik.dk/boern-unge/skole/skolepatrulje/aarets-skolepatrulje Postnummer og by: 6300, Gråsten Kommune: Sønderborg Sidste års vinder Læs mere…..

Lanternefest udsat

Hej Da kalenderen er ved at være fyldt op med andre arrangementer, har vi valgt at flytte den annoncerede Lanternefest til den 22.01.2020 kl. 17.00 – 19.00

2. Måneder til jul

Fredag den 20/12 lukker SFO (og skole) kl. 12.00SFO og skole har lukket mellem jul og nytår.SFO’en har åben 23/12, 2/1 og 3/1 2020. Meld venligst tilbage om I har brug for pasning de 3 dage.Af hensyn til planlægningen af personalebemanding, bedes I venligst give besked på mail, når I er i SFO eller på Læs mere…..

Uge 43 “Bag for en sag”

I uge 43 bager vi til fordel for Børns Vilkår: Mandag laver vi Pebernødde dej. Tirsdag bager og sælger vi Pebernødder. Onsdag bager vi vafler, som sælges og serveres ved afhentning af børn. Så læg vejen forbi i stedet for at sende børnene med bussen. Torsdag bager og serverer vi boller og varm kakao til Læs mere…..