image_pdfimage_print

Forældrekaffe SFO

Torsdag den 29. August kl. 14.30 – 16.00 er der forældrekaffe i Bålhytten. Nye datoer for forældrekaffe er 25/9 (Morgen), 10/10 (Eftermiddag), 27/11 (Morgen) Håber at se så mange af Jer som muligt. mvh Mai-Britt/Personalet i Humlehave

4. dag i Æblegård ugen

I dag har eleverne i deres grupper planlagt aktiviteter/ lege til de andre hold og efterfølgende afprøvet dem. De var kreative og det har været en dejlig dag. I morgen fredag er det spille spil dag og her må eleverne gerne taget et spil med hjemmefra, som kan spilles af minimum 4 personer.

Friskoleaften den 15.08.2019

Hermed lige en lille reminder til Friskoleaftenen på torsdag i næste uge kl. 18.30 – 20.30, hvor der vil blive givet mange vigtige informationer angående det nye skoleår. Den første del af aftenen vil være fælles i gymnastiksalen, hvorefter man går i klasserne for at diskutere gruppe-relaterede emner, fx studieturen i lysegul/gul eller ny klasselærer Læs mere…..

Ude leg i SFO’en,

Med det dejlige vejr tilbringer vi meget tid ude. Børnene må hertil gerne medbringe egne rulleskøjter, løbehjul, waveboard  mm. Dette gælder fra nu og indtil sommerferien. Husk dog at der også skal medbringes sikkerhedsudstyr, for at kunne bruge rulleskøjterne mm. Dvs. Hjelm – Håndleds, knæ og albue beskytter. VIGTIGT: det er altid på eget ansvar Læs mere…..