Hjælp til rengøring af skolen

Kære alle,

Er der slet ikke nogen der vil hjælpe med at gøre skolen ren til vores børns første skoledag efter sommerferien?

Vi kan godt være fleksible med tidspunktet, hvis det hjælper 🙏

Skolen har fået nye vinduer i hovedbygningen i front og gavle i sommerferien.
Derfor trænger de berørte klasseværelser og rum til en grundig rengøring efter håndværkerne.
Så håber en lille flok forældre kan afse nogle timer på lørdag til at gøre vores skole ren så den fremstår ren og pæn til første skoledag.

Til de der ikke er så vilde med at gøre rent har vi et cykelskur ud mod vejen der trænger til maling, ukrudt der skal fjernes, borde/bænk sæt der skal repareres osv.
-Vigtigst er dog rengøring efter håndværkere.

Vi starter kl 9.30 hvor vi snakker om dagens opgaver og slutter af senest kl 13 med grillpølser og øl/ vand i skolegården hvis vejret tillader det.

Tilmeld jer ved at svare på denne mail ditte.markus@aeblegaard.dk af hensyn til indkøb af materialer og forplejning😊

Hilsen Maria, Bjarke og Kim, ”Bygnings Vedligehold Udvalget”