Læseløft i Blå – maj måned

image_pdfimage_print

Læseløft i Blå i maj måned

Kære forældre og bedsteforældre eller andre der har lyst.

Vi holder læseløft med eleverne i blå hver onsdag fra kl. 9:30 til 10:30 i maj måned. ( 1. maj, 8. maj, 15. maj og 22, maj) Vi kunne godt tænke os nogle bedsteforældre/forældre eller andre der har lyst til at læse med eleverne i dette tidsrum, enten alle onsdage eller hvad I kan.

Bøgerne de skal læse i har vi her på skolen, så jeres opgave er at gøre stunden hyggelig, støtte dem i at læse og evt tale om det I læser.
Hvis du/ I har lyst eller kender en der gerne vil, så send endelig en mail til Tina eller Maria, senest tirsdag d. 30. april, så vi har mulighed for at planlægge vores læseløft i forhold til antal hjælperer. Tak

Vi glæder os til at høre fra jer

Bedste hilsner fra Tina og Maria

Tina:tm@aeblegaard.dk

Maria:mv@aeblegaard.dk

Del dette:

FacebookTwitterGoogleLinkedIn