image_pdfimage_print

Idræt – Lysegrøn

I lysegrøn har vi netop afsluttet et danseforløb. Eleverne har i grupper selv valgt musik og bevægelser. Det kom der mange gode bevægelser ud af. Hele forløbet blev afsluttet med opvisning fra alle grupper. Efter påske er idræt udenfor. Eleverne bedes derfor have gode idrætsko og idrætstøj efter vejret med.

Idræt – Grøn

Vi har nu afsluttet svømning, hvor eleverne har stiftet bekendtskab med bl. crowl, brystsvømning og andre teknikker. Efter påskeferien skal vi igen være udenfor, så derfor husk idrætstøj efter vejret og idræts  ude sko, der er gode at bevæge sig i.

Læse løft – Blå

Læseløft i Blå i maj måned Kære forældre og bedsteforældre eller andre der har lyst. Vi holder læseløft med eleverne i blå hver onsdag fra kl. 9:30 til 10:30 i maj måned. ( 1. maj, 8. maj, 15. maj og 22, maj) Vi kunne godt tænke os nogle bedsteforældre/forældre eller andre der har lyst til Læs mere…..

Natur og teknologi – Blå

I natur og teknologi har vi talt om forår og de tegn i naturen der kan ses. Der er taget billeder af det de fik øje på. Derudover har de plantet karse, vandet det, set det vokse og smagt det. De har fået det med hjem i dag fredag. Velbekomme.  

Turen til vandværket

I dag var Grøn på Egernsund vandværk. De havde alle fundet et spørgsmål som de fik stillet og flere kom til undervejs. Inden vi tog afsted fra skolen blev forventningerne vendt med klassen.  ( bl.a. at lytte, når andre talter og markere sig. Endvidere at finde en plads i bussen og tale lavmælt. I må Læs mere…..

Besøg til vandværk – Grøn

Nu på onsdag d. 6. marts i natur og teknologi timen, tager Grøn gruppe til Egernsund vandværk. Eleverne har i natur og teknologi arbejdet, læst og fremlagt om vandets kredsløb og vi vil afslutte emnet, med et besøg på vandværket. Eleverne har fået til opgave at finde et spørgsmål de vil spørge om, når vi Læs mere…..