NØDUNDERVISNING

image_pdfimage_print

Kære forældre,

I forbindelse med den varslede lukning iværksætter Æblegård Friskole et nødundervisnings- beredskab.

I første omgang opfordrer vi til, at I afhenter jeres børns fysiske arbejdshæfter her på skolen, så de har mulighed for at arbejde selvstændigt i lukkeugerne. Hæfterne vil blive lagt frem i klasserne og kan afhentes på skolen torsdag d. 12. marts fra 11.00 til 16.30 og i morgen fredag d. 13. marts fra 8.00 til 12.00. Inden I bruger tid på at køre efter hæfterne, er det nok en god ide lige at checke, om bøgerne allerede ligger i tasken!

Herudover vil der i løbet af dagen komme information ud på Brugersiden under de enkelte grupper om lektier, ting, vi forventer at eleverne arbejder med m.m. 

Med venlig hilsen

Else

12. marts 2020 kl. 9.30

Del dette:

FacebookTwitterGoogleLinkedIn