Første skoledag.

Så fik vi sat skoleåret 2020/2021 godt i gang. Sommervarmen er kommet lidt sent, men vi udnyttede den i dag til en tur ned til stranden sammen med eleverne i grøn. Det gav lidt vådt tøj.

Vores klasse har i sommerferien fået nye vinduer, og det kan mærkes. Det har givet en bedre udluftning og formindsket støjen fra gaden. Vi siger mange tak til de forældre, der havde tid til en grundig rengøring efter håndværkerene.

På onsdag d.12/8 vil der være generalforsamling og friskoleaften. Her får I forældre mulighed for en orientering fra både bestyrelse, skoleleder og mig om året der gik og om det kommende år. Jeg vil orientere om de tiltag jeg forventer at sætte i gang i klassen, orienterer om min forventninger til jer og høre om jeres forventninger til mig. Jeg håber I alle vil møde op, så vi kan få en god og udbytterig aften. Birgitte, Birgit og jeg kan gøre en masse for at jeres børn får et godt skoleår, men det er jer og jeres børn, der skal gøre det vigtigst. Vise tillid.

Hilsen Birte