image_pdfimage_print

HUSK Sommerfesten i morgen kl. 17-20

Lige en lille reminder vedrørende sommerfesten 🙂 Husk at tage mad (gerne grillmad), drikkevarer, bord, stole, bestik m.m. med til jeres familie, så vi kan tilbringe nogle hyggelige timer sammen i skolegården. Personalet tænder op for grillen, så alle kan grille deres pølser, steaks,… Der er nogle dejlige forældre, som har meldt sig til at Læs mere…..

Teater tur i Blå

Tirsdag d. 11. juni skal Blå på tur til Naturskolen i Sønderskoven( Sønderborg) Her skal de sammen med en skuespiller, dramaturg, sceneinstruktør og en komponist lave en mini- teaterforestilling. Allerede nu på fredag for vi besøg af Gitte Villadsen der vil introducere os til det teater vi skal lave tirsdag d. 11. juni. Derfor skal Læs mere…..

Sidste skoledag for 9. klasse

Afgangseleverne i 9. klasse har deres sidste “rigtige” skoledag fredag den 24.05.2019. Denne dag starter – hvis afgangselever ønsker det – med et fælles morgenmad for hele gul/lysegul (alle tager noget med), hvorefter 7./8. og 9. klasse udfordrer hinanden og deres lærere i nogle konkurrencer og “lege”. Der må regnes med, at man kan blive Læs mere…..

Lejr i blå

kære forældre På lejr i blå har vi fokus på det sociale, nærvær, hygge og leg. Lejrtur for blå på skolen med overnatning fra mandag den 27. Maj (morgen SFO har åben) til onsdag den 29. Maj kl. 14.00 (Er i forhindret i at hente jeres barn har SFO åbent til kl.16.30) Prisen for lejr Læs mere…..