image_pdfimage_print

Sidste skoledag for 9. klasse

Afgangseleverne i 9. klasse har deres sidste “rigtige” skoledag fredag den 24.05.2019. Denne dag starter – hvis afgangselever ønsker det – med et fælles morgenmad for hele gul/lysegul (alle tager noget med), hvorefter 7./8. og 9. klasse udfordrer hinanden og deres lærere i nogle konkurrencer og “lege”. Der må regnes med, at man kan blive Læs mere…..

Lejr i blå

kære forældre På lejr i blå har vi fokus på det sociale, nærvær, hygge og leg. Lejrtur for blå på skolen med overnatning fra mandag den 27. Maj (morgen SFO har åben) til onsdag den 29. Maj kl. 14.00 (Er i forhindret i at hente jeres barn har SFO åbent til kl.16.30) Prisen for lejr Læs mere…..

Fællesspisning

HUSK til fællesspisning at have mad til egen familie med, samt tallerkner og bestik, så sætter vi det på et stort fælles bord som en buffet

Læse løft – Blå

Læseløft i Blå i maj måned Kære forældre og bedsteforældre eller andre der har lyst. Vi holder læseløft med eleverne i blå hver onsdag fra kl. 9:30 til 10:30 i maj måned. ( 1. maj, 8. maj, 15. maj og 22, maj) Vi kunne godt tænke os nogle bedsteforældre/forældre eller andre der har lyst til Læs mere…..