image_pdfimage_print

Påske (sk)æg

Påske æg På skolen har vi en påsketradition – æggetrilning – men det bliver ret svært at udføre denne tradition i år. MEN, vi plejer jo at starte med at pynte æggene, før vi triller med dem, og det kan vi jo stadig godt gøre.  Så inden fredag d. 3. april, håber vi at alle Læs mere…..

Nødundervisningplan for Blå

Kære forældreSom Else har skrevet står vi i en nødsituation, hvor skolen bliver nødt til at lukke  ned i 14 dage, og dermed er der arrangeret nødundervisning hjemme for alle elever. Alle elever i Blå har materiale liggende i skolen, som derfor skal hentes.Vi har en forventning om at I forældre sørger for, en vekselvirkning Læs mere…..

Alu Bhorta – mad i Blå

Endnu en dag med mad fra Bangladesh. Det var retten Alu Bhorta. De var gode til at smage også denne gang. Opskriften på denne ret får I også. Alu Bhorta (Krydret kartoffelmos) Bhorta betyder “at mose”. Alu er kartoffel. Så dette er altså en slags krydret kartoffelmos. Bangladesherne laver et utal af forskellige bhortas. Til Læs mere…..

Stor LUSE dag, d.4/2

På tirsdag d.4/2-2020 følger vi trop, med den nationale opfordring til bekæmpelse af LUS.. Hos os, på Æblegård friskole, bliver alle børn kæmmet denne dag. Hvis der findes LUS og/eller LARVER, sendes børnene hjem til behandling. Så længe der er levende LUS i håret, må børnene ikke være her. Vi mangler hjælpende hænder, til kæmningen Læs mere…..