image_pdfimage_print

Lan på skolen

 Her sidder jeg lørdag formiddag efter en rigtig dejlig aften sammen med nogle herlige unge mennesker. Vi startede lige så stille op, allerede længe før vi havde aftalt. Menuen var bestilt til at være pizza med diverse, den blev lavet med nænsom hånd af køkkenskriverne, der hyggede sig gevaldigt. Se flere billeder på facebook De Læs mere…..

Sidste skoledag

Traditionen tro holder vi sidste skoledag med fælles morgenmad i alle klasser. Det er også denne dag, hvor alle rykker en klasse op, så vi ser vores nye grupper. Hvis i indbetaler 5kr. enten mobile pay 22123, konto 8060 174264 eller medbringer 5.kr senest torsdag, så køber vi ost, nutella o.s.v. Skolen giver brødet. HUSK Læs mere…..

Lan party

Henrik (far til Mia i lysegrøn) med tilknytning til e-sport i Sønderborg, Malene og Martin (forældre til Jonas grøn) og Birte (bedstemor til Elias i grøn), minder jer om forsøget på at starte noget nyt på Æblegård friskole. Fredag d. 21/6 kl. 16 – 21 starter vi LAN aften op på skolen. En begivenhed der Læs mere…..

LAN aften

LAN aften for grøn og lysegul   Fredag d.21/6 kl 16-21 indbyder Henrik (far til Mia i 3.), Malene og Martin(forældre til Jonas 5./Jeppe 1.) Birte (bedstemor til Elias 6.) eleverne i 5. – 8 klasse til en eftermiddag med spil på flere forskellige måder.   Vi starter med at indrette os med borde i Læs mere…..

bålkomfurer

Sikke en dag! Hvis jeres børn lugter lidt af røg, så er det blot fordi vi har fået – og taget vores nye bålkomfurer i brug, en gave fra mormor og morfar til Sofus(kommende 0.kl.), Vibe(1.kl.), Dicte(5.kl.) og Laust(6.kl.). Det har været en dag med meget aktive og flittige elever, der har oplevet hvor svært, Læs mere…..

Fællesspisning

HUSK til fællesspisning at have mad til egen familie med, samt tallerkner og bestik, så sætter vi det på et stort fælles bord som en buffet

lektier

HUSK!!!!! Der er kommet nye lektier i lysegrøn. HVORFOR og  Dem bør du kende. De afleveres som sædvanligt onsdag, matematikfessor skal som altid være færdig søndag og staveord udleveres mandag. Eleverne er orienteret Hilsen og vel mødt mandag d. 13/ 5 Birte  

Nyt fra lysegrøn

I øjeblikket er vi i gang med at færdiggøre forskellige projekter, vi har arbejdet med siden nytår. De har været gang i WHOs verdensmål, der i år omhandler colombias børn. Det er et gruppearbejde, hvor  der arbejdes med plancher, film, book creator og fremvisning for klassen. Vi har skilt forskelligt electronik i atomer. Vores plan Læs mere…..