image_pdfimage_print

Åben skole d.9/11

Som nogle har bemærket, har sætternissen været på spil i det tidligere indlæg vedrørende åben skole. Datoen ER d.9/11 og tidspunktet ER klokken 8.30 – 13.00. I grønne grupper vil vi beklæde vores pallehaver og lave varm cacao over bålkomfur, så praktisk tøj. Hilsen Martin og Birte

Åben hus d. 8/11 Når skolen holder åben skole d.8/11 skal vi i grupperne lysegrøn og grøn beklæde skolens pallehaver, og vi skal have gang i en eller to bålkomfurer. Så derfor praktisk tøj der både kan tåle at blive beskidt og lugte lidt røget. Hilsen Martin og Birte

Nyt fra lysegrøn

Det er blevet efterår, sommeren er langt væk og hverdagen har indfundet sig. Vi har i den forløbene uge høstet i vores pallehaver med godt resultat. Det blev til gulerodssuppe, syltede rødbeder og brød. Kartoflerne vil vi bruge på fredag, hvor det er SFO, der står med undervisningen. I år vil der ikke være de Læs mere…..

Lan på skolen

 Her sidder jeg lørdag formiddag efter en rigtig dejlig aften sammen med nogle herlige unge mennesker. Vi startede lige så stille op, allerede længe før vi havde aftalt. Menuen var bestilt til at være pizza med diverse, den blev lavet med nænsom hånd af køkkenskriverne, der hyggede sig gevaldigt. Se flere billeder på facebook De Læs mere…..

Sidste skoledag

Traditionen tro holder vi sidste skoledag med fælles morgenmad i alle klasser. Det er også denne dag, hvor alle rykker en klasse op, så vi ser vores nye grupper. Hvis i indbetaler 5kr. enten mobile pay 22123, konto 8060 174264 eller medbringer 5.kr senest torsdag, så køber vi ost, nutella o.s.v. Skolen giver brødet. HUSK Læs mere…..

Lan party

Henrik (far til Mia i lysegrøn) med tilknytning til e-sport i Sønderborg, Malene og Martin (forældre til Jonas grøn) og Birte (bedstemor til Elias i grøn), minder jer om forsøget på at starte noget nyt på Æblegård friskole. Fredag d. 21/6 kl. 16 – 21 starter vi LAN aften op på skolen. En begivenhed der Læs mere…..

LAN aften

LAN aften for grøn og lysegul   Fredag d.21/6 kl 16-21 indbyder Henrik (far til Mia i 3.), Malene og Martin(forældre til Jonas 5./Jeppe 1.) Birte (bedstemor til Elias 6.) eleverne i 5. – 8 klasse til en eftermiddag med spil på flere forskellige måder.   Vi starter med at indrette os med borde i Læs mere…..

bålkomfurer

Sikke en dag! Hvis jeres børn lugter lidt af røg, så er det blot fordi vi har fået – og taget vores nye bålkomfurer i brug, en gave fra mormor og morfar til Sofus(kommende 0.kl.), Vibe(1.kl.), Dicte(5.kl.) og Laust(6.kl.). Det har været en dag med meget aktive og flittige elever, der har oplevet hvor svært, Læs mere…..

Fællesspisning

HUSK til fællesspisning at have mad til egen familie med, samt tallerkner og bestik, så sætter vi det på et stort fælles bord som en buffet