Brobygning

I dag har Rikke, skolens UU-vejleder (Ungdommens Uddannelsesvejledning), været på besøg. Her har hun fortalt om brobygning, som kan finde sted i uge 39 og/eller uge 40.

Brobygning er en uges besøg på en ungdomsuddannelse. I 8. klasse har de fleste været på introuge, hvor man i løbet af en uge besøger 5 forskellige ungdomsuddannelser, så her er muligheden for at komme lidt mere i “dybden” på et besøg.

Der er ikke et krav om at eleverne SKAL i brobygning, det er en mulighed. Vælger man ikke at tage i brobygning, så er der undervisning i klassen.

Vil man kun besøge en ungdomsuddannelse, vil vi foreslå, at man vælger at gøre det i uge 40. I uge 39 skal vi nemlig ned på en efterskole og se teater, og så er det bare bedst for undervisning, at flest mulig er væk i samme uge, hvis det kan lade sig gøre.

Eleverne har denne tilmeldingsblanket med hjem i dag:

Men den kan også downloades her: