image_pdfimage_print

UU-vejledning

I dag har Rikke, vores UU-vejleder, været på besøg. Her er der blevet talt om tankerne omkring uddannelse, og basis viden omkring uddannelsessystemet. Eleverne har blandt andet set disse 3 videoer, som måske også kunne være god information for forældre (link ses under billedet): Dit valg: https://www.ug.dk/6til10klasse/dit-valg Din nye hverdag på en erhvervsuddannelse: https://www.ug.dk/6til10klasse/din-nye-hverdag-paa-en-erhvervsuddannelse Din Læs mere…..

Usikkerhed om mundbind i offentlig trafik

Der er desværre ret meget forvirring omkring spørgsmålet, om man skal have mundbind på allerede ved busstoppestedet eller først, når man stiger på bussen. På Sydtrafiks hjemmeside står der dog helt klart: Corona/Covid-19: Fra lørdag d. 22. august 2020 er det et krav, at alle passagerer over 12 år skal bære mundbind eller visir i Læs mere…..

Naturfag

I naturfag er vi startet op med fokus på biologi, med emnet “celler” som omdrejningspunkt. I dag har vi lavet “hjemmelavede agarplader”, som krævede en god portion rengøring, for at komme så tæt på at være bakteriefri som muligt. Disse “plader” skal vi bruge til at dyrke bakterier på henover weekenden. Prøverne tager vi i Læs mere…..

Snackordning

I det, at vi i 9. klasse er helt alene på skolen i timen 14.00 – 15.00 (fredag), er det blevet bestemt i klassen, at vi skal have en snackordning. Snacks kan både være sunde og usunde… og det er op til den enkelte at bestemme hvad man tager med. Vi aftaler fra fredag til Læs mere…..