image_pdfimage_print

Skole-hjem-samtaler

Så er der tid til skole-hjem-samtaler igen. Som noget nyt tilbyder vi denne gang også, at samtalen kan foregå som “Hangout”-chat. Til dette booker du en tid i doodle (lige som du plejer) og skriver en kort mail til mig med ønsket om at chatte. Samtalerne for 9. klasse finder sted onsdag den 2. december Læs mere…..

Formelsamling

De sidste par dage er alle elever i 7. – 9. klasse blevet udstyret med en formelsamling. Formelsamlingen er så smart indrettet, at der udover de trykte formler, er plads til egne noter også. Derfor er formelsamlingerne ikke nogen der skal afleveres efter endt brug 😉 Formelsamlingen er tilladt til prøven med problemregning, både i Læs mere…..

Karakterblad

I går fik eleverne karakterblade med hjem for første gang. Eleverne har fået 2 eksemplar af deres karakterblad med hjem. Det ene blad skal returneres til enten Birgit eller mig, med en underskrift hjemme fra. Skalaens karakter kan læses således: Jeg har allerede talt med nogle elever om hvordan karakterne hænger sammen, og hvordan de Læs mere…..

Aflysning af Brobygningen

Så er Brobygningen for 9. klasse fra kommunal side officielt blevet aflyst. Dermed undgår vi heldigvis, at vores elever blandes med rigtig mange elever fra mange andre skoler og vi håber på, at dette kan bidrage til, at vi og vores børn/elever forsat slipper nådigt fra pandemien ved at udsætte os så få risici som Læs mere…..