image_pdfimage_print

Fredag den 20/9 har vi Pædagogisk dag.

“Den lille pige med svovlstikkerne.” Fredag den 20/9 holder vi pædagogisk / lærerfri dag. Vi skal arbejde i forskellige værksteder; “Kreativt”, “Mad over bål”, “teater” og “medie” værksted. Intro til dagen sker onsdag og fredag morgen på morgensamling. Se vedhæftede. (Hvis I har noget stof i alle mulige blå, gule og brune nuancer, må I Læs mere…..

Oplysningsfag

Så er vi rigtig kommet i gang med undervisningen, og i oplysningsfag er vi gået i gang med et kort tema om 2. verdenskrig, som en forlængelse af studieturen. Efter en kort omgang med fokus på Danmark under 2. verdenskrig, vil vi tage fat på holocaust, som er et noget mere mørkt kapitel. Med venlig Læs mere…..

Lommeregnere

Kære forældre i Grøn, Lysegul & Gul. På fredag er sidste chance for at aflevere eventuelle bestillinger af lommeregnere. Sedlerne kan afleveres til enten Martin eller mig (Anja). Blanketen kan eventuelt downloades her: Med venlig hilsenAnja Bang Wolf

Brobygning

I dag har alle fået en (ny) brobygnings seddel med hjem. Den de fik med hjem før studieturen var vist blevet væk 😉 Den nye seddel skal gerne afleveres i morgen… Sedlen ser sådan her ud:   Det er lidt vanskeligt med det her brobygning… for der er nogle regler. (Jeg skitsere dem lige op, Læs mere…..