image_pdfimage_print

Skriftlige prøver

De skriftlige prøver der fortsat er på programmet ligger således: Mandag d. 3. maj 2021Dansk, skriftlig fremstilling Tirsdag d. 4. maj 2021Matematik, med og uden hjælpemidler Onsdag d. 5. maj 2021Dansk, retskrivning og læsning De mundtlige prøver i dansk og engelsk, der fortsat er på programmet, vil afholdes fra 27. maj – 18. juni 2021. Læs mere…..

Åbent hus på ungdomsuddannelserne

Her kommer der lige en hilsen fra UU. Kære forældre og elever På bagsiden af Uddannelseshæftet er der en oversigt over, hvornår ungdomsuddannelserne afholder åbent hus. Hæftet er udleveret og findes ligeledes på http://uu-sonderborg.dk/. Grundet Covid 19 er der flere ændringer. Se opdatering på datoer for åbent hus fra gymnasierne og EUD og EUX Business nedenfor Læs mere…..

Praktik i uge 5

Dette er en lille reminder om, at alle elever i 9. klasse skal ifølge UU i praktik i uge 5 (1.-5. februar). Eleven står selv for en aftale med det praktiksted, han eller hun selv finder. Den vedhæftede praktikseddel udfyldes af eleven og praktikstedet og afleveres enten ved mig eller Rikke UU (rije@sonderborg.dk) SENEST den 21. januar, så UU har Læs mere…..