image_pdfimage_print

Dansk

Så har vi alle de skriftlige prøver af banen, og vi kan nu fokusere på de mundtlige. I dansk er vi lige nu ved at lægge sidste hånd på pensum og tekstopgivelsen. Vi afslutter temaet ondskab i disse dage, og de 3 dage i næste uge, de vil blive brugt på generen “faste reklamer”. Herefter Læs mere…..

Skriftlige prøver

De skriftlige prøver der fortsat er på programmet ligger således: Mandag d. 3. maj 2021Dansk, skriftlig fremstilling Tirsdag d. 4. maj 2021Matematik, med og uden hjælpemidler Onsdag d. 5. maj 2021Dansk, retskrivning og læsning De mundtlige prøver i dansk og engelsk, der fortsat er på programmet, vil afholdes fra 27. maj – 18. juni 2021. Læs mere…..

Åbent hus på ungdomsuddannelserne

Her kommer der lige en hilsen fra UU. Kære forældre og elever På bagsiden af Uddannelseshæftet er der en oversigt over, hvornår ungdomsuddannelserne afholder åbent hus. Hæftet er udleveret og findes ligeledes på http://uu-sonderborg.dk/. Grundet Covid 19 er der flere ændringer. Se opdatering på datoer for åbent hus fra gymnasierne og EUD og EUX Business nedenfor Læs mere…..