image_pdfimage_print

Prøveplan for dansk d. 6. juni 2019

Her kommer prøveplanen til dansk. Prøven består af 2 dele. Første del er en fremlæggelse af elevens synopsis samt en oplæsning af det udvalgte tekststykke. Anden del er en samtale mellem elev, lærer og censor. I skal huske jeres materialer til prøven: synopsis (med stikord på, til eget brug) teksten og/eller billedet Held og lykke Læs mere…..

Det danske sprog og spil

I en periode har vi arbejdet intensivt med grammatik i dansk, men i onsdags krydrede  vi det med lidt spil. Nu er vi så gået i gang med at lave vores egne spørgsmål, inden for de samme kategorier: Bevingede og tvetydige ord Dialekt og slang Nyt og gammelt Pudsige synonymer Med andre ord

Prøvernes påvirkning på Lysegul

I den kommede uge har 9. årgang skriftlige prøver (mandag – tirsdag – onsdag). Prøverne kommer til at foregå i Lysegul klasse, og derfor er 7. & 8. årgang henvist til fysiklokalet i disse dag. Der skal være opsyn under prøverne, og reglerne siger, at den underviser der har haft 9. årgang i det pågældende Læs mere…..

Standpunktskarakterer

Eleverne på 9. årgang har i dag fået udleveret deres standpunktskarakterer. Nederest på sedlen er der et felt til underskrift. Denne del bedes I underskrive, klippe af og sende med tilbage til mig. Mvh. Anja

Den sidste tid…

Vi nærmer os nu hastigt den forestående prøveperiode for 9. årgang. Derfor kommer der her lidt information samt vigtige datoer, for både forældre og elever. De skriftlige prøver Alle elever møder ind kl. 8.30 til opstilling mv. før en skriftligprøve. Ved forsinkelse skal dette meddeles skolens kontor hurtigst muligt. Ved sygdom kontaktes også skolens kontor Læs mere…..

Påskefrokost

I dag fik vi holdt påskefrokost for hele skolen, og det var bare rigtig hyggeligt. Påskefrokostudvalgets madhold brugte formiddagen på at forberede maden til alle. Bordholdet og pyntegruppen fik lavet en lang buffet og dækket op, men inden der kunne spises, havde andre fra udvalget forberedt påske-stafetter. Her kommer et par billeder fra buffeten. God Læs mere…..

Flotte t-shirts til alle på skolen

I dag har alle på skolen, både elever og underviserer, fået flotte nye skole-t-shirts af støtteforeningen. Disse t-shirts kommer forhåbentligt ud at løbe i morgen ved Slotssø-Løbet. Vi glæder os ihvertfald til at se mange lyseblå lyn sprinte rundt i forårsvejret. På billederne her, er eleverne fra Grøn desværre ikke med, da de var til Læs mere…..