image_pdfimage_print

Computer-kontrakter

I dag har 7. årgang fået computer-kontrakter med hjem til underskrivning. Læs kontrakten grundtig i gennem og vær opmærksom på, at både forældre og elev skal underskrive. Skulle der opstå nogle spørgsmål vedrørende kontrakterne, så kontakt gerne Else. Computerne er næsten klar til udlevering, og når både de og kontrakterne er hjemme på skolen igen, Læs mere…..

Oplysningsfag

Så er vi rigtig kommet i gang med undervisningen, og i oplysningsfag er vi gået i gang med et kort tema om 2. verdenskrig, som en forlængelse af studieturen. Efter en kort omgang med fokus på Danmark under 2. verdenskrig, vil vi tage fat på holocaust, som er et noget mere mørkt kapitel. Med venlig Læs mere…..

Oplysningsfag

Så er vi i gang med undervisningen i oplysningsfag, som jo er nyt for 7. årgang. Oplysningsfag består af fagene:– Historie– Samfundsfag– Kristendom (religion) Det første tema vi har kastet os over er 2. verdenskrig, som en naturlig forlængelse af vores studietur. Med venlig hilsenAnja Bang Wolf

Lommeregnere

Kære forældre i Grøn, Lysegul & Gul. På fredag er sidste chance for at aflevere eventuelle bestillinger af lommeregnere. Sedlerne kan afleveres til enten Martin eller mig (Anja). Blanketen kan eventuelt downloades her: Med venlig hilsenAnja Bang Wolf

Brobygning

I dag har alle fået en (ny) brobygnings seddel med hjem. Den de fik med hjem før studieturen var vist blevet væk 😉 Den nye seddel skal gerne afleveres i morgen… Sedlen ser sådan her ud:   Det er lidt vanskeligt med det her brobygning… for der er nogle regler. (Jeg skitsere dem lige op, Læs mere…..

3. dag i Berlin

Så er alle nået på deres værelser, efter endnu en lang, men dejlig dag her i Berlin 🙂 Dagen har først budt på en tur på  Computerspielemuseum, som blev godt modtaget hos alle. Efterfølgende var der tid til shopping ved Alexanderplatz.  Efter shopping tog vi endnu en tur med bus 100, efter ønske fra eleverne, som bragte os Læs mere…..