Karakter – 8. klasse

I dag har 8. klasse fået udleveret deres karakter fra de digitale-terminsprøver. Det vil sige, de prøver som er kørt igennem ministeriets rettesystem. Idet at det er karakter fra de digitaleprøver der er rettet i systemet, så er karakterne givet ud fra de parameter der gælder for 9. klasse, uden hensyntagen til at eleverne kun Læs mere…..

Klasselærerdage

I næste uge er onsdag – torsdag – fredag klasselærerdage. Det betyder at Birgit og Anja har alle timer i 7. – 9. klasse. Længden på de enkelte dage følger det normale skema, derfor er der lidt forskel på hvornår de enkelte årgange får fri. Planen for de 3 dage er lige nu således:

Skema for Lysegul – uge 3

Den kommende uge bliver lidt anderledes i forhold til undervisning, da der er terminsprøver på skolen. Derfor er der en del ombytninger i forhold til underviserne og i forhold til hvad der vil blive undervist i hvornår. Fordelingen af underviserne bliver i ugen således:

Halvårlige fag

Som det ses på skemaerne for både Gul og Lysegul, er der timer som kun kører et halvt år. Det er dog først når vi har overstået uge 3, at det første halve år af skoleåret er gået. Derfor gælder ændringerne i skemaerne først fra og med uge 4.