image_pdfimage_print

Dansk

Så har vi alle de skriftlige prøver af banen, og vi kan nu fokusere på de mundtlige. I dansk er vi lige nu ved at lægge sidste hånd på pensum og tekstopgivelsen. Vi afslutter temaet ondskab i disse dage, og de 3 dage i næste uge, de vil blive brugt på generen “faste reklamer”. Herefter Læs mere…..

Matematik

På mandag, skal vi i Lysegul have gang i en bottle flip konkurrence, så vi kan få kåret klassens-bottle-flipper. I denne uge har eleverne lavet en lille statistisk undersøgelse omkring bottle flip – så de har et empirisk grundlag for at deltage i konkurrencen 😉 Mandag skal alle derfor medbring en plastikflaske – af eget Læs mere…..

Skriftlige prøver

De skriftlige prøver der fortsat er på programmet ligger således: Mandag d. 3. maj 2021Dansk, skriftlig fremstilling Tirsdag d. 4. maj 2021Matematik, med og uden hjælpemidler Onsdag d. 5. maj 2021Dansk, retskrivning og læsning De mundtlige prøver i dansk og engelsk, der fortsat er på programmet, vil afholdes fra 27. maj – 18. juni 2021. Læs mere…..

KiK Nu!

Her kommer en kort beskrivelse af et tilbud fra ADHD-foreningen, som måske kan være alment brugt. Hvis du er interesseret i at læse mere her, eller se en oversig over forløbet her: Få strategier og redskaber, når du har tid og brug for det gennem KiK Nu! Det er gratis at deltag KiK Nu! er for dig, Læs mere…..