image_pdfimage_print

Udstilling (7. klasse)

7. klasse arbejder kreativt i disse uger, nærmere bestemt inde for billedkunstens verden, sammen med vores praktikant Marie, der er billedkunstner. Indtil videre er der blevet arbejdet med discipliner som mems og parafraser. Eleverne er nu hver især i gang med at skabe et lidt større værk. Og det skal naturligvis vises frem. Derfor holder Læs mere…..

Formelsamling

De sidste par dage er alle elever i 7. – 9. klasse blevet udstyret med en formelsamling. Formelsamlingen er så smart indrettet, at der udover de trykte formler, er plads til egne noter også. Derfor er formelsamlingerne ikke nogen der skal afleveres efter endt brug 😉 Formelsamlingen er tilladt til prøven med problemregning, både i Læs mere…..

Karakterblad

I går fik eleverne karakterblade med hjem for første gang. Eleverne har fået 2 eksemplar af deres karakterblad med hjem. Det ene blad skal returneres til enten Birgit eller mig, med en underskrift hjemme fra. Skalaens karakter kan læses således: Jeg har allerede talt med nogle elever om hvordan karakterne hænger sammen, og hvordan de Læs mere…..

Karakter

Lige straks får 9. klasse deres første karakterblade med hjem, derfor kommer der her et overblik over hvornår I kan forvente at modtage karakterbladet. standpunktskarakter – efter efterårsferien standpunktskarakter- efter juleferien standpunktskarakter – efter vinterferien standpunktskarakter – slut april 4. standpunktskarakter kommer på eksamensbeviset. ForældreunderskriftKarakterbladet bliver hver gang udleveret i 2 eksemplar, hvoraf det ene Læs mere…..