Rejsegilde den 29.3. klokken 14

image_pdfimage_print

Kære alle

Så er det ved at være tid til at fejre rejsningen af vores grønne forsamlingshus (bålhytten/huset). Dette foregår lige efter skoletid, så vi er sikre på at eleverne kan få denne oplevelse med. Der vil senere komme en indvielse, som ligger senere på dagen, men de af jer som har mulighed for at komme håber jeg vil kigge ind og spise en pølse sammen med os.

Se de flotte billeder herunder som Magnus har taget da de første skridt i opbygningen blev taget i lørdags.

Alle er velkomne!

Mange påskehilsner fra

Jens

Så er siden næsten på plads Så kom det første spær helt på plads Så begynder det at ligne noget - første side helt på plads Stor begejstring over den fremmødte ekspert bistand på dagen Spær vippes op Hvem er højest - spær vippes på plads Mændene 'løfter' - ikke et ord om donkraft Sammen er vi stærke Side og rem rejses - Mændene bander mens Ellen roligt fejer Spær på hovedet - men helt efter planen Fra newbie til 'expert' på en dag Et af mange små tricks på dagen Chefen i gang med at gøre toppene klar

Del dette: