image_pdfimage_print

Oversigt over emneugen ” Rummet”

Her er en oversigt over lærere og lokaler for emneugen. Eleverne roterer over fire dage mellem fire værksteder. Fredagen er der fremvisning fra torsdagens hold og film. Holdlister hænger ved indgangen+ hold bliver fordelt mandag. Eleverne følger deres hold igennem ugen. Husk alle elever skal have vandflaske med til raketforløbet( 0.5- 2.0 liters). Morgenbånd med Læs mere…..

Emneuge “Rummet”

I næste uge (9) er der emneuge for hele skolen, med undtagelse af 8. og 9.kl. , som er afsted til henholdsvis infouge og praktik. Dagen starter 8.30 med almindeligt morgenbånd med morgensamling og gåtur for alle. Derefter fordeles alle i fire hold, der igennem ugen vil deltage i fire forskellige værksteder om stjerner, rumrejser, Læs mere…..

Lukketider i SFO

Vi gør opmærksom på at SFO’en lukker mandag – torsdag kl. 16.30 og fredag kl. 15.30. Har I problemer med at afhente inden dette tidspunkt, bedes I venligst rette henvendelse til kontoret eller Else. mvh Nadia og Mai-Britt

Breve fra Julemanden

I den næste tid vil vi bruge dansktimerne til at lave 24 breve fra Julemanden. De skal derefter læses op i de 15 hverdage i december ved morgensamlingen. Dels er det en øvelse i kreativ skrivning, men også at skabe en stemning, lave sammenhæng mellem dagene, præsentere- og lave et produkt, som andre får fornøjelse Læs mere…..