image_pdfimage_print

Lejrtur i næste uge

Hej allesammen… Så er det på mandag, at vi sætter kursen sydpå, for at tage på lejrtur i Flensborg. Alle elever skal være mødt ind på skolen til sædvandlig tid klokken 8.30 mandag morgen. Mads (Izabellas far) vil stå klar med en stor trailer fra ca. 8.15, hvor elevernes bagage skal anbringes, og han transporterer Læs mere…..

“Lejrtur til Flensborg”

Hej… Her følger programmet for årets lejrtur, som denne gang går til Flensborg, og derfor er det meget vigtigt, at eleverne har et gyldigt pas… Vi er på lejr fra mandag den 27. maj til onsdag den 29. maj… Vi skal bo på Ostseeschule Flensburg, som har adressen: Klosterholzweg 30, 24944 Flensburg, Tyskland Mandag: 9.08: Læs mere…..

Nyt omkring mappe-eksperimentet

Hej alle… Weekenden har givet mig lidt tid og ro til at evaluere på tiltaget omkring den såkaldte “mappe”, som vi nu har eksperimenteret lidt med i de seneste tre uger…  Første uge var en rimelig succes, men de efterfølgende uger har indsatsen fra elevernes side omkring struktureringen, organiseringen og planlægningen af deres arbejde ikke Læs mere…..

Uge nummer ét med mapper…

Så er vi gennem den første uge, hvor det nye tiltag med at udlevere alle ugens opgaver samlet i en mappe er prøvet af…  Umiddelbart har det været en succes, for langt de fleste af mine elever er begyndt at strukturere deres tid på en helt anden måde end tidligere, hvilket er en glædelig ting Læs mere…..

Noget nyt…

Hejsa… I Grøn Klasse prøver vi i denne uge noget nyt… Eleverne har fået udleveret en mappe, som indeholder alle ugens opgaver i dansk og matematik… Vedlagt er der også en oversigt, som hjælper eleverne med at bevare overblikket… Rækkefølgen bestemmer de helt selv, og de er i dag også blevet introduceret for, hvordan de Læs mere…..

Betaling til årets lejrtur…

Hej… Ganske kort; Vi opkræver 600,- kroner pr. elev, som skal bruges til at dække de udgifter vi har på turen… Indbetalingen skal ske på reg.nr.: 8010 kontonr. 1834523 Og husk, at anføre barnets navn på indbetalingen… Betalingsfristen er d. 5. maj 2019… Programmet for turen samt øvrig info kommer senere… Med venlig hilsen Birte, Læs mere…..

“Bøger og læsemodul”

Som I sikkert ved, så har vi to gange om ugen et lille læsemodul lagt ind i skemaet…  Dette er naturligvis for at træne læsningen, styrke koncentrationen og lære eleverne lidt om at kunne fordybe sig – og dykke ind i en verden, hvor man rent faktisk også kan blive klogere både på sig selv Læs mere…..

“Adfærd på de sociale medier”…

Jeg har valgt at skrive en generel besked ud til Jer forældre i Grøn Klasse, fordi der er kommet mig for øre, at der foregår noget på de sociale medier, som ikke er helt så heldigt, hvor der bliver anvendt groft sprog, og hvor der bliver praktiseret hetz og decideret mobning…  Jeg har ikke været Læs mere…..