image_pdfimage_print

Årets ……….

Så er det nu i skal til tasterne og nominere Æblegårds søde, skønne, flittige, gode, flotte og jeg kunne blive ved til at blive årets SKOLEPATRULJE. Det eneste I skal gøre er at trykke på ned stående link og udfylde felterne. Så skynd jer. https://www.sikkertrafik.dk/boern-unge/skole/skolepatrulje/aarets-skolepatrulje Postnummer og by: 6300, Gråsten Kommune: Sønderborg Sidste års vinder Læs mere…..

“Lejrtur til Odense”

Kære forældre til eleverne i Lysegrøn og Grøn klasse. Lysegrøn og Grøn Klasse tager i år på lejrtur til Odense… Det kommer til at foregå fra mandag den. 7. maj til onsdag den 9. maj. Vi rejser mandag morgen fra togstationen i Gråsten med afgang klokken 7.49…  Eleverne bedes møde ind på stationen allersenest et kvarter før Læs mere…..

Flittige folk på arbejdslørdag

Takket være de fremmødte: kommer der snart bænk op i drengenes omklædningsrum igen er der støvet af og gjort rent på de vanskelige steder er vores meget brugte legeredskab i skolegården i færd med at blive repareret kommer der sider på bålhytten i dag bliver gardinerne vasket og kommer igen til at fungere, så eleverne Læs mere…..

Støttekredsen servere suppe til alle på fredag

Hej alle elever og forældre Når alle aktiviteter er overstået så bliver der serveret dejlig varm tomatsuppe, så derfor ingen madpakke, medmindre at tomatsuppe ikke er livret. Hvis der er en forældre eller to der kan give et ”nap” med i køkkenet så må vi meget gerne melde tilbage…… (fra kl.11-ca 12.30) Det er Tanja Læs mere…..