“Tak for 12 gode og spændende år”

image_pdfimage_print

Tak for nu

Så er det lige om lidt, at jeg lukker og slukker ned for mit virke på Æblegård Friskole – Og jeg vil lige sige Jer allesammen tusind tak for 12 rigtig gode, spændende og lærerige år, hvor jeg har fået lov til at folde mig ud som underviser for Jeres børn…  Jeg skal nu i gang med et helt nyt kapitel i mit arbejdsliv, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til – Men jeg vil tage alle de gode ting med mig herfra skolen, og også fremover tænke tilbage på masser af gode oplevelser, hvor især teater-projekterne altid vil have en helt særlig plads hos mig…

Tak for nu 1

Jeg ønsker Jer alle alt godt fremover, og en rigtig god sommer – Og så tusind tak for lån af Jeres kære unger…

De allerbedste hilsener fra Morten.

Del dette:

FacebookTwitterGoogleLinkedIn