Lan på skolen

image_pdfimage_print

IMG_0448 Her sidder jeg lørdag formiddag efter en rigtig dejlig aften sammen med nogle herlige unge mennesker. Vi startede lige så stille op, allerede længe før vi havde aftalt. Menuen var bestilt til at være pizza med diverse, den blev lavet med nænsom hånd af køkkenskriverne, der hyggede sig gevaldigt. Se flere billeder på facebook

IMG_0450De tilbagemeldinger, vi har fået efter denne aften, er udelukkende positive. Deltagerne har spurgt, om vi ikke gør det igen, og allerede nu er vi begyndt at tænke i nye datoer.

Hvis der sidder nogle, der føler, de er gået glip af en dejlig aften, så meld jer til Birte. Vi kan sagtens være flere og hvis der sidder bedsteforældre, der gerne vil med på Fort Night bølgen, så er jeg frisk.

Hilsen Birte (bedstemor til Elias)

 

Del dette:

FacebookTwitterGoogleLinkedIn