Lejrskole

Hvorfor lejrskole
På Æblegård friskole vil vi gennem lejrskolerne hjælpe eleverne til en øget forståelse af deres sociale færdigheder, vi vil udvikle deres evner til samarbejde og øge deres selvstændighed.

Det er en del af undervisningen på Æblegård friskole og dermed forbundet med undervisningspligten at deltage i lejrskolerne. Disse er lagt som et forløb, hvor eleverne får kendskab til lokal forhold i Blå, geografisk og historisk kendskab i Grøn og sprogtræning , oplevelse/ forholde sig til andre kulturer i Gul.

Lejrskolerne vil indgå som en del af elevernes udvikling i forhold til sociale færdigheder, samarbejde og selvstændighed.

3-årshjul

Skærmbillede 2016-01-26 kl. 20.53.53

Man kan ikke få refunderet de penge man har indbetalt til lejrskole. Dette gælder uanset begrundelsen.