Arbejdslørdag

Hej

Vi går nu mod lysere tider og skolen trænger til at blive støvet af. Derfor inviteres der til arbejdslørdag for forældre og børn d. 25. januar kl 9.00 til 13.00. Der skal blandt andet males, fjernes ødelagte legehuse, gøres rent og bare hygges forældre og børn imellem, hvilket er en lige så stor del af arbejdslørdag.
Vi starter alle med rundstykker og kaffe mm. Kl 9.00 og slutter af med en frokost kl 13.00. Hvem kunne tænke sig at stå for køkken tjansen, dvs handle ind, anrette/ lave mad og afregne med kontor? Spørg eventuelt.
Der er følgende opgaver på listen (vi behøver ikke nå alt): Legehuse nede ved skov der er ødelagte fjernes. Plasttag ved SFO renses for alger. Ny toilet papir holder monteres toilet v. Gul. Dør lås toilet v. Gul vender forkert. Male dørgerigter og fodpaneler (trænger alle steder)Fuge og male væg omkring tavle i Fysik, evt loft delvis. Grundig gulvvask af gang ved Gul. Sætte magnet skinner op i klasseværelser (som i Lysegrøn). Male gang ved SFO, vigtigst ved trappe. Spartle og male inddækning omkring vindue i garderobe. Vinyl trappetrin (nr 12-16) ned mod Blå sidder løst. Feje skolegård/ rive blade sammen. Rive grus. Male gang/ trappe opgang ved personale indgang. Gøre rent ovenpå skab ved personale indgang. Radiator lille rum ved Blå larmer (tjek ventil/ termostat/ udluftes?). Flytte hegn på bagside af Gul. Måle op til køkken 1.sal, tegne og ”google”. Tag gerne praktisk tøj på der må blive beskidt og hold jer ikke tilbage, der vil som det fremgår af listen være små og store opgaver for enhver, man behøver bestemt ikke være håndværker. Tilmeld jer denne mail ditte.markus@aeblegaard.dk af hensyn til indkøb af materialer og forplejning.
Kommende arbejdslørdage dette skoleår: 29.febuar, 28.marts, 25.april og 6.juni.

Hilsen Maria, Bjarke og Kim, ”Bygnings Vedligehold Udvalget”