Husk tilmelding til Lanternefest

Lanterne-fest

på Æblegård Friskole

Vi havde ikke glemt den…….bare flyttet den lidt, så:

Onsdag d. 22. januar kl. 17.00-19.00 afholdes der Lanterne-Fest på Æblegård Friskole og alle, både SFO- og øvrige skolebørn, søskende, forældre, bedsteforældre m.fl. indbydes til at deltage.

Vi mødes i skolegården kl. 17.00, hvor lygterne tændes. Herefter går vi i optog gennem Adsbøl og synger Lanterne-sangene undervejs. Vel tilbage på skolen er der risengrød og saft til alle tilmeldte. Aftenen slutter, når risengrøds-gryderne er tomme, eller når man bare trænger til at komme hjem i seng – dog senest kl. 19.00.

SFO-børnene fremstiller egne lanterner til brug i optoget – alle andre opfordres til at tage lanterne eller lygte med. Har man ingen, er man meget velkommen alligevel.

Tilmelding til Lanterne-festen kan gives til SFO-personalet eller sendes pr. mail til Else på aeblegaard@aeblegaard.dk

Husk at give besked om, hvor mange børn og hvor mange voksne, I kommer, og at gøre opmærksom på, om I har behov for laktosefri risengrød. Seneste tilmeldingsfrist er fredag d. 17. januar.

På glædeligt gensyn

Else