NØDPASNING !!!!!

Kære alle,

For ikke at overbelaste den kommunalt arrangerede nødpasning og for at forhindre, at mange børn passes sammen, er vi nu som friskole blevet bedt om at iværksætte et pasningsberedskab for forældre, der varetager så vitale arbejdsfunktioner, at det er bydende nødvendigt for dem at komme på arbejde og som ikke har andre pasningsløsninger til deres børn.

Derfor tilbyder Æblegård Friskole fra mandag d. 16. marts og i de to lukke-uger pasning i SFO’en fra 6.30 til 16.30 mandag til torsdag og fra 6.30 til 15.30 fredag.

De, der har pasningsbehov, bedes give besked til mig senest i morgen på aeblegaard@aeblegaard.dk eller ved at ringe på 42 94 00 74 – oplys hvilke dage, I har behov og det tidsrum, I har behov for pasning i. Får man behov for pasning senere i forløbet, skal jeg bede om at få besked så hurtigt som muligt.

Da vi skal gøre vores yderste for at mindske det sociale samvær i denne krisesituation og for at tage størst muligt hensyn til både børn, forældre og personale, skal jeg opfordre til at man kun benytter sig af nødpasnings-tilbuddet, hvis det er helt umuligt at finde andre løsninger.

Med venlig hilsen,

Else