Tjek ind og ud i bussen

”VI KAN IKKE SE JERES BARN!”

Kære forældre

Vi følger belægningen på vores busser meget nøje i denne tid, hvor myndighederne igen har åbnet for uddannelsesinstitutioner, skoler m.v. På grund af myndighedernes anbefaling kan vi udnytte max 70% af bussens pladskapacitet, og nærmer vi os 70% på en afgang, kan vi i samarbejde med den enkelte kommune vurdere, om der skal indsættes en ekstra bus.

Overvågningen af bussens kapacitet foregår via de data, vi får ind, i forbindelse med at børnene tjekker ind og ud i busserne.

Jeg vil derfor gerne opfordre jer til, at I beder jeres børn huske at tjekke deres skolekort ind og ud, når de rejser med bussen. Ved korrekt tjek ind og ud får vi nemlig korrekt data. Data, som giver os det fornødne overblik til at sikre, at der er plads til alle.

SYDTRAFIK