Henriette – Hvem er jeg :)

image_pdfimage_print

Hejsa Alle sammen.

Jeg har fået den store glæde at blive en del af jeres hverdag her på Æblegård Friskole. Det har jeg virkelig glædet mig til. 

Jeg var jo lige kort forbi før ferien for at hilse på jer alle, men det lærer man jo ikke hinanden at kende ved. Så nu får I lige en lille kort beskrivelse af mig.
Jeg er uddannet lærer, og kan bl.a undervise i matematik og naturfag. Privat er jeg gift, og har snart været det i hele 20 år. Min mand og jeg har 2 piger, som jeg er sikker I kommer til at høre meget mere om. Vi bor i Rødekro, og selvom vi bor i et villakvarter, så omtaler vi vores hjem som “Gården”, for jeg elsker dyr, og har lidt forskelligt til at rende rundt. 
Jeg er meget spændt på at møde jer alle på mandag, og skulle I sidde og brænde inde med et spørgsmål eller to om hvilken tosset snegl jeg er, så svarer jeg gerne…

Pas godt på jer selv til vi ses mandag.
Henriette

Del dette: