image_pdfimage_print

Udstilling (7. klasse)

7. klasse arbejder kreativt i disse uger, nærmere bestemt inde for billedkunstens verden, sammen med vores praktikant Marie, der er billedkunstner. Indtil videre er der blevet arbejdet med discipliner som mems og parafraser. Eleverne er nu hver især i gang med at skabe et lidt større værk. Og det skal naturligvis vises frem. Derfor holder Læs mere…..

Skole-hjem-samtaler

Så er der tid til skole-hjem-samtaler igen. Som noget nyt tilbyder vi denne gang også, at samtalen kan foregå som “Hangout”-chat. Til dette booker du en tid i doodle (lige som du plejer) og skriver en kort mail til mig med ønsket om at chatte. Eleverne må rigtig gerne være med til samtalen. Samtalerne for Læs mere…..

Formelsamling

De sidste par dage er alle elever i 7. – 9. klasse blevet udstyret med en formelsamling. Formelsamlingen er så smart indrettet, at der udover de trykte formler, er plads til egne noter også. Derfor er formelsamlingerne ikke nogen der skal afleveres efter endt brug 😉 Formelsamlingen er tilladt til prøven med problemregning, både i Læs mere…..