image_pdfimage_print

LAN aften

LAN aften for grøn og lysegul   Fredag d.21/6 kl 16-21 indbyder Henrik (far til Mia i 3.), Malene og Martin(forældre til Jonas 5./Jeppe 1.) Birte (bedstemor til Elias 6.) eleverne i 5. – 8 klasse til en eftermiddag med spil på flere forskellige måder.   Vi starter med at indrette os med borde i Læs mere…..

Sidste skoledag for 9. klasse

Afgangseleverne i 9. klasse har deres sidste “rigtige” skoledag fredag den 24.05.2019. Denne dag starter – hvis afgangselever ønsker det – med et fælles morgenmad for hele gul/lysegul (alle tager noget med), hvorefter 7./8. og 9. klasse udfordrer hinanden og deres lærere i nogle konkurrencer og “lege”. Der må regnes med, at man kan blive Læs mere…..

Hyggetur til Flensborg

Onsdag den 29.05. tager lysegul og gul til Flensborg, hvor vi kigger på seværdigheder – og måske også lidt på butikker 🙂 Alle bedes tage pas, buskort og det blå sygesikringskort med. Eleverne møder ind til almindelig tid, så vi kan tage 110-bussen kl. 9.08, og er tilbage ved skolen kl. 15.22. Skulle der være Læs mere…..

Det danske sprog og spil

I en periode har vi arbejdet intensivt med grammatik i dansk, men i onsdags krydrede  vi det med lidt spil. Nu er vi så gået i gang med at lave vores egne spørgsmål, inden for de samme kategorier: Bevingede og tvetydige ord Dialekt og slang Nyt og gammelt Pudsige synonymer Med andre ord

Fællesspisning og studietur-informationer

Hermed inviteres alle familier i lysegul, gul og 6. klasse til en hyggelig fællesspisning mandag den 03. juni 2019 fra kl. 17-19. Alle bedes medbringe mad (til de antal personer, man kommer med), drikkevarer, tallerkener og bestik. I løbet af aftenen vil vi fortælle om studieturen til Berlin og der vil være mulighed for en hyggelig Læs mere…..

Prøvernes påvirkning på Lysegul

I den kommede uge har 9. årgang skriftlige prøver (mandag – tirsdag – onsdag). Prøverne kommer til at foregå i Lysegul klasse, og derfor er 7. & 8. årgang henvist til fysiklokalet i disse dag. Der skal være opsyn under prøverne, og reglerne siger, at den underviser der har haft 9. årgang i det pågældende Læs mere…..