Nyt fag: Håndværk og design

image_pdfimage_print

Efter sommerferien er der et nyt fag på skemaet, for 7. & 8. klasse; Håndværk & design.

Håndværk og design er et fag, der emmer af kreativitet og muligheden for at udtrykke sig gennem form og design. Faget er en overbygning til krea-undervisningen i Lysegrøn og Grøn, (som også skifter navn til håndværk og design efter ferien).
Faget kommet til at fylde 3 lektioner pr. uge for os i Lysegul, og det bliver os (Birgit og Anja) der kommer til, på skift, at undervise i faget, som både vil indeholde elementer fra sløjd, håndarbejde og billedkunst.

Håndværk og design afsluttes af en obligatorisk prøve i 8. klasse, som fungere som et projektforløb omkring en designopgave.

Vi glæder os rigtig meget til at fortælle jer mere om faget, når vi ses efter sommerferien 🙂

Glade sommerhilsner
Birgit og Anja

Del dette:

FacebookTwitterGoogleLinkedIn