Uge 26 (6. – 9. klasse)

Kære Elever og forældre.

Der opstod i sidste uge behov for at lave nogle ændringer i forhold til fordelingen af personalet i de forskelle gruppe. Det betyder, at det i næste uge udelukkende er Birgit og mig (Anja), der er sammen med 6. – 9. klasse.

Møde tiden er, naturligvis, fortsat 8.30 – 13.00, og med mulighed for at møde ind fra kl. 8.15.

Dagene vil være ret fleksible, da vi har flere små ting vi gerne skulle have afsluttet inden sommerferien. Derfor har ingen fået et skema med hjem.

Der er dog lige et par dage, som det er godt at vide lidt om:

Onsdag
På onsdag holder vi sidste skoledag for 9. klasse – og der bliver primært en hyggedag.
Der skal laves forskellige quizzer, 9. kl. og lærere skal igennem “Dysten” og så skal der spilles fodbold.

På fredag er det sidste skoledag.
Vi møder ind som normalt, men alle får fri kl. 12.00.
Der vil ikke være morgenmad i grupperne i år, desværre, men der vil være hygge. Vi vil også denne dag samle hele skolen på sportspladsen, for at synge feriesangen mv.