9. klasses “sidste” skoledag

Afgangseleverne i 9. klasse har deres sidste “rigtige” skoledag fredag den 24.05.2019.
Denne dag starter – hvis afgangselever ønsker det – med et fælles morgenmad for hele gul/lysegul (alle tager noget med), hvorefter 7./8. og 9. klasse udfordrer hinanden og deres lærere i nogle konkurrencer og “lege”. Der må regnes med, at man kan blive lidt våd eller en smule beskidt 🙂
Hvis 9. klasse ønsker det, må de også gerne kaste karameller i klasserne og i skolegården denne dag.skoledag
Efter en forhåbentlig vellykket sidste skoledag, hvor alle har haft det sjovt, hjælper alle hinanden med at rydde op, inden eleverne går hjem.
Læseferie – eller ej?
For nogle år siden droppede vi læseferien til fordel for en ny ordning, hvor eleverne møder ind hver dag fra kl. 8.30-13.00 og forbereder sig selvstændigt på deres mundtlige prøver. Ordningen har været en stor succes og derfor er det blevet besluttet at gentage den i år.
Til dette har vi indrettet specielle elev-arbejdspladser på skolen, hvor der er arbejdsro. Samtidig er lærerne inden for rækkevidden, så eleverne hele tiden har mulighed for at sparre med dem og stille spørgsmål.
I må også rigtig gerne sætte et kryds i kalenderen til den 26.06., hvor der holdes dimission (afslutning og overrækkelse af eksamensbeviser) fra kl. 17-19. Alle afgangselever må invitere op til 8 gæster med til festen – invitationen følger senere.