image_pdfimage_print

Glosebånd til tysk

3. klasses elever har i denne uge fået et lyserødt bånd, som med tiden fyldes med tyske gloser. Eleverne vælger selv 3-8 billedekort i timerne, som de vil øve sig på (sammen med de kort, der allerede er på båndet) til næste time. I må rigtig gerne hjælpe jeres barn med øvelsen,  fx ved at Læs mere…..

Julebazar d. 10.12. – på en lidt alternativ måde

Fredag den 10. december inviteres alle forældre hermed til at købe alt det flotte julestads, børnene har fremstillet i de forgangne måneder. Desuden kan man købe lodsedler til vores store juletombola , hvor der er mange flotte sponsorpræmier, som 7. og 8. klasses elever har samlet ind ved byens handelsdrivende. Da Corona desværre ikke tillader, Læs mere…..

Til nisserne ;-) : Få gerne strikketøjet frem

Torsdag den 02. december afholder Æblegård Friskole en kæmpe julestue fra kl. 18-20. Her vil være mulighed for at købe alle de flotte juleting, eleverne har fremstillet i Håndværk & Design i de sidste uger. Den en eller anden nissemor/nissefar (eller var det vores dygtige forældre og bedsteforældre ?) har allerede haft strikketøjet eller boremaskinen Læs mere…..

Invitation til cykelløbet “Post Danmark Rundt”

Onsdag eftermiddag (efter planen kl. 16.41) ruller det store cykelløb “Post Danmark Rundt” gennem Adsbøl. Eleverne er i gang med at pynte vinduer og gavle, så skolen på festlig vis kan honorere begivenheden. Samtidig med at reklame lidt for vores skole benytter vi lejligheden til at gøre opmærksom på, at skolen har 26 års jubilæum Læs mere…..

Tak for en hyggelig fællesspisning i Lysegul

Desværre nået Anja og jeg ikke at komme tilbage fra sportspladsen til en fælles afslutning, derfor kommer vores “sidste ord” på denne vej. Vi vil gerne sige mange, mange tak for jeres opbakning, tålmodighed og tillid igennem hele Corona året. Vi har fået overvældende mange positive og opmuntrende mails fra jer dejlige forældre året igennem Læs mere…..

Praktik i uge 5

Dette er en lille reminder om, at alle elever i 9. klasse skal ifølge UU i praktik i uge 5 (1.-5. februar). Eleven står selv for en aftale med det praktiksted, han eller hun selv finder. Den vedhæftede praktikseddel udfyldes af eleven og praktikstedet og afleveres enten ved mig eller Rikke UU (rije@sonderborg.dk) SENEST den 21. januar, så UU har Læs mere…..

Skole-hjem-samtaler

Så er der tid til skole-hjem-samtaler igen. Som noget nyt tilbyder vi denne gang også, at samtalen kan foregå som “Hangout”-chat. Til dette booker du en tid i doodle (lige som du plejer) og skriver en kort mail til mig med ønsket om at chatte. Eleverne må rigtig gerne være med til samtalen. Samtalerne for Læs mere…..