image_pdfimage_print

Engelsk-fremlæggelse

Torsdag den 20.02. og fredag den 21.02. fremlægger Lysegul deres arbejde omkring britiske traditioner. Forældrene inviteres hermed til at deltage i deres barns fremlæggelse. Eleverne har arbejdet de sidste 14 dage med emnet og har som lektie at gøre deres foredrag færdig. Opgaven går ud på, at man holder et lille oplæg på to minutter, Læs mere…..

Udsolgt !! :-)

Mange tak til alle vores forældre for jeres fantastisk opbakning til teaterstykket, som resulterer i, at alle billetter (80 per forestilling) er blevet solgt på rekordtid. Vi glæder os allesammen til en dejlig aften. Husk, at man – selvom man ikke har billetter til teateret – gerne må deltage i skolefesten og alle boderne.

Billetter til teater (inklusiv Lucia og skolefesten)

Billetterne kan købes fra i morgen (tirsdag) ved lærerbordet på gangen. Billetterne købes til én BESTEMT dag – enten tirsdag eller onsdag! Prisen er 5 kroner pr. styk, som betales kontant. På grund af begrænset plads i gymnastiksalen kan der være 80 personer til hver forstilling, så skynd jer at købe billetter 🙂 Eleverne er Læs mere…..

Sponsorgaver til Skolefesten

Rigtig mange tak til de første, som har været så venlige at sponsorere nogle præmier til vores skolefest. Hvis I (eller jeres arbejdgiver) gerne vil støtte eleverne med en lille sponsorgave til festen, så vil vi være rigtig taknemmelige for alle mulige former af præmier, fx små nøgleringe, slik, hjemmelavede juleting, krus, legetøj, lykkeposer, men Læs mere…..

Lysegul er på tur i Gråsten

Onsdag formiddag er lysegul på tur. De skal sammen med Martin se på fx vandværket, men også gå ind i forskellige butikker for at bede om sponsorgaver til vores skolefest den 17. og 18. december. Eleverne vil blive delt ind i grupper og få en legitimation fra skolen med.