image_pdfimage_print

Tak for en hyggelig fællesspisning i Lysegul

Desværre nået Anja og jeg ikke at komme tilbage fra sportspladsen til en fælles afslutning, derfor kommer vores “sidste ord” på denne vej. Vi vil gerne sige mange, mange tak for jeres opbakning, tålmodighed og tillid igennem hele Corona året. Vi har fået overvældende mange positive og opmuntrende mails fra jer dejlige forældre året igennem Læs mere…..

Praktik i uge 5

Dette er en lille reminder om, at alle elever i 9. klasse skal ifølge UU i praktik i uge 5 (1.-5. februar). Eleven står selv for en aftale med det praktiksted, han eller hun selv finder. Den vedhæftede praktikseddel udfyldes af eleven og praktikstedet og afleveres enten ved mig eller Rikke UU (rije@sonderborg.dk) SENEST den 21. januar, så UU har Læs mere…..

Skole-hjem-samtaler

Så er der tid til skole-hjem-samtaler igen. Som noget nyt tilbyder vi denne gang også, at samtalen kan foregå som “Hangout”-chat. Til dette booker du en tid i doodle (lige som du plejer) og skriver en kort mail til mig med ønsket om at chatte. Eleverne må rigtig gerne være med til samtalen. Samtalerne for Læs mere…..

Skole-hjem-samtaler

Så er der tid til skole-hjem-samtaler igen. Som noget nyt tilbyder vi denne gang også, at samtalen kan foregå som “Hangout”-chat. Til dette booker du en tid i doodle (lige som du plejer) og skriver en kort mail til mig med ønsket om at chatte. Samtalerne for 9. klasse finder sted onsdag den 2. december Læs mere…..

Aflysning af Brobygningen

Så er Brobygningen for 9. klasse fra kommunal side officielt blevet aflyst. Dermed undgår vi heldigvis, at vores elever blandes med rigtig mange elever fra mange andre skoler og vi håber på, at dette kan bidrage til, at vi og vores børn/elever forsat slipper nådigt fra pandemien ved at udsætte os så få risici som Læs mere…..