image_pdfimage_print

Tandplejen har været på besøg

I dag har den kommunale tandpleje har været på besøg. Alle børnene fik en lille bog med hjem, som fortæller mange spændende ting om tænder og tandkødet. Børnene har fået som LEKTIE at læse bogen sammen med forældrene. Vi håber, at I vil bakke op omkring dette ved at tage bogen op af tasken i Læs mere…..

Friskoleaften den 15.08.2019

Hermed lige en lille reminder til Friskoleaftenen på torsdag i næste uge kl. 18.30 – 20.30, hvor der vil blive givet mange vigtige informationer angående det nye skoleår. Den første del af aftenen vil være fælles i gymnastiksalen, hvorefter man går i klasserne for at diskutere gruppe-relaterede emner, fx studieturen i lysegul/gul eller ny klasselærer Læs mere…..

HUSK Sommerfesten i morgen kl. 17-20

Lige en lille reminder vedrørende sommerfesten 🙂 Husk at tage mad (gerne grillmad), drikkevarer, bord, stole, bestik m.m. med til jeres familie, så vi kan tilbringe nogle hyggelige timer sammen i skolegården. Personalet tænder op for grillen, så alle kan grille deres pølser, steaks,… Der er nogle dejlige forældre, som har meldt sig til at Læs mere…..