Velkommen tilbage & lidt om studietur.

Sun-10

Så er første skoledag overstået, og det var rigtig dejligt at se alle, både nye som gamle elever.  I løbet af sommeren er vi nemlig blevet et par stykker ekstra. I 9. årgang har vi fået Marcus & Amanda, og i 7. årgang er Benjamin på besøg.

Denne uge

I denne uge (uge 33) kommer skemaet primært til at være fyldt med forberedelser til vores studietur. Der er dog et par undtagelser:

Torsdag morgen har alle idræt kl. 8.45 – 10.30 sammen med Martin.
Torsdag eftermiddag, kl. 15.00 – 16.00, er det kun Gul og Anja der har timer.
Fredag middag, kl. 13.00 – 14.00, er det igen kun Gul og Anja der har timer.

Kørsel til & fra Flensborg

På mandag, når vi skal afsted til Berlin, skal vi med bussen fra Flensborg Banegård kl. 7.20. Derfor vil vi gerne mødes ved hovedindgangen kl. 7.00. For at ikke alle skal køre turen derned vil vi foreslå, at vil arrangere samkørsel. Derfor vil vi gerne høre, hvem der har mulighed for at køre mandag morgen. Vi laver fælles afgang fra skolen kl. 6.30 (med mindre andet aftales indbyrdes mellem dem der kører sammen).

Torsdag kommer vi, efter planen, tilbage til Flensborg Banegård kl. 21.15 (hvis trafikken holder). Også her foreslår vi samkørsel. Så derfor vil vi også gerne høre, hvem der har mulighed for at hente i Flensborg.

Giv gerne besked til enten Birgit (ba@aeblegaard.dk) eller Anja (aw@aeblegaard.dk)

Værelsesfordeling i Berlin

Vi har fået værelses størrelserne fra det hostel vi skal bo på. Fordelingen af elever bliver således:

værelsesfordeling

Vi lægger løbende materiale op, og ellers glæder vi os til at se jer til Friskoleaften, hvor vi har mulighed for at give de sidste detaljer inden turen.

God dag til alle.
Birgit & Anja