image_pdfimage_print

U-Landskalender

Fra på mandag i uge 4 til midten af uge 6 vil vi i dansktimerne i blå, arbejde med børnenes U-landskalender som vi har gjort de tidligere 2 skoleår. I år hedder bogen “Trækfuglen” som handler om pigen Farjana på 12 år, der bor sammen med sin familie i et lille blikskur i kæmpebyen Dhaka Læs mere…..

Lejr i blå

kære forældre På lejr i blå har vi fokus på det sociale, nærvær, hygge og leg. Lejrtur for blå på skolen med overnatning fra mandag den 27. Maj (morgen SFO har åben) til onsdag den 29. Maj kl. 14.00 (Er i forhindret i at hente jeres barn har SFO åbent til kl.16.30) Prisen for lejr Læs mere…..

KREA

Hej forældre og elever i grøn De næste mange tirsdage i Krea, vil vi lave collage på lærred inspireret af kunstneren Edvard Munks “Skriget”. Derfor skal eleverne gerne medbringe nogle tidsskrifter/magasiner som må klippes i. Jeg har vedhæftet et billede af “skriget”, så jer forældre og eleverne kan se, hvilke farver der vil blive arbejdet Læs mere…..

Nyt projekt i blå

I dag har vi startet noget helt nyt op med børnene i Blå. Vi er startet op på “usynlig skrift”. Vi mener, at for at blive rigtig gode til skriftsproget og udvikle det, er det godt at kunne mestrer forskellige skriveteknikker. Heriblandt “usynlig skrift”, som er meget anerkendt blandt forskere inden for børns skrive udvikling. Læs mere…..

God tur til Legohouse

Dejlig tur til Legohouse og sammen med vores play agent Dorthe der var med os rundt hele dagen 🤗. Vi fik givet fisken Eigil nye venner i akvariet og var ude på det store ocean med alle fiskene, hvor der skete mange sjove ting. Vi fik bygget ænder med kun 6 klodser og bagefter fantasi Læs mere…..

Afslutning på saltforsøg

I går torsdag fik eleverne afsluttet deres saltforsøg med saltkrystaller. Efter vi fik set, rørt og snakket omkring saltkrystallerne skulle alle glas tømmes og rengøres. Her er lidt billeder og en lille video 👍🤗

Lastbil på besøg

Izabellas far, Mads, var i dag på besøg på skolen, sammen med sin lastbil. Formålet med besøget var, at eleverne skulle opleve hvor lidt man som lastbilchauffør kan se oppe fra førerhuset. Dette skete for at øge elevernes bevidsthed omkring deres egen sikkerhed som gående og cykelister, da det jo desværre er en kendsgerning, at Læs mere…..

Tøj til julestykke

kære forældre 0.kl, 1.kl og 3.kl viser et lille julestykke med sang som opvarmning til teaterstykket her til skolefesten. Vi har været heldige, at kostumeafdelingen har lavet kostumer til eleverne, men der er dog lidt de selv skal medbringe. Derfor skal de alle til på fredag den 14. december medbringe mørk bluse og bukser (sort, mørke Læs mere…..

Bagning til Lucia

blå og 3.klasse skal bage luciabrød til hele skolen onsdag den 12. December fra ca. Kl 9.30 – 12.15. Derfor vil vi høre, om der er nogle forældre eller bedsteforældre, der har lyst og mulighed til at hjælpe med bagning den dag. 🤗 Hvis i har mulighed for at hjælpe, så send en mail til Læs mere…..