image_pdfimage_print

LAN aften

LAN aften for grøn og lysegul   Fredag d.21/6 kl 16-21 indbyder Henrik (far til Mia i 3.), Malene og Martin(forældre til Jonas 5./Jeppe 1.) Birte (bedstemor til Elias 6.) eleverne i 5. – 8 klasse til en eftermiddag med spil på flere forskellige måder.   Vi starter med at indrette os med borde i Læs mere…..

Sidste skoledag for 9. klasse

Afgangseleverne i 9. klasse har deres sidste “rigtige” skoledag fredag den 24.05.2019. Denne dag starter – hvis afgangselever ønsker det – med et fælles morgenmad for hele gul/lysegul (alle tager noget med), hvorefter 7./8. og 9. klasse udfordrer hinanden og deres lærere i nogle konkurrencer og “lege”. Der må regnes med, at man kan blive Læs mere…..

Vi kan sige: “Tschüss!” og “Auf Wiedersehen!”

I de forgangne tysktimer har vi prøvet at få styr på de VIRKELIG vigtige tyske ord og sætninger – altså efter børnenes mening 🙂 Såsom “McDonald’s”,” is”, “computerspil”, “Hvad koster det?”,…. Men også, hvordan man kan spørge efter vejen, hvis man nu skulle være så uheldig at fare vild. Samlingsstedet bliver Südermarkt, derfor har alle Læs mere…..

KREA

Hej forældre og elever i grøn De næste mange tirsdage i Krea, vil vi lave collage på lærred inspireret af kunstneren Edvard Munks “Skriget”. Derfor skal eleverne gerne medbringe nogle tidsskrifter/magasiner som må klippes i. Jeg har vedhæftet et billede af “skriget”, så jer forældre og eleverne kan se, hvilke farver der vil blive arbejdet Læs mere…..

“Lejrtur til Flensborg”

Hej… Her følger programmet for årets lejrtur, som denne gang går til Flensborg, og derfor er det meget vigtigt, at eleverne har et gyldigt pas… Vi er på lejr fra mandag den 27. maj til onsdag den 29. maj… Vi skal bo på Ostseeschule Flensburg, som har adressen: Klosterholzweg 30, 24944 Flensburg, Tyskland Mandag: 9.08: Læs mere…..