image_pdfimage_print

Lan på skolen

 Her sidder jeg lørdag formiddag efter en rigtig dejlig aften sammen med nogle herlige unge mennesker. Vi startede lige så stille op, allerede længe før vi havde aftalt. Menuen var bestilt til at være pizza med diverse, den blev lavet med nænsom hånd af køkkenskriverne, der hyggede sig gevaldigt. Se flere billeder på facebook De Læs mere…..

HUSK Sommerfesten i morgen kl. 17-20

Lige en lille reminder vedrørende sommerfesten 🙂 Husk at tage mad (gerne grillmad), drikkevarer, bord, stole, bestik m.m. med til jeres familie, så vi kan tilbringe nogle hyggelige timer sammen i skolegården. Personalet tænder op for grillen, så alle kan grille deres pølser, steaks,… Der er nogle dejlige forældre, som har meldt sig til at Læs mere…..

Lan party

Henrik (far til Mia i lysegrøn) med tilknytning til e-sport i Sønderborg, Malene og Martin (forældre til Jonas grøn) og Birte (bedstemor til Elias i grøn), minder jer om forsøget på at starte noget nyt på Æblegård friskole. Fredag d. 21/6 kl. 16 – 21 starter vi LAN aften op på skolen. En begivenhed der Læs mere…..

Berlin info – til 6. årgang

Lige på den anden side af sommerferien, venter der os en studietur til Berlin! I mandags, da vi havde fællesspisning for Lysegul, samt for kommende Lysegule elever, lavede vi en gennem af de elementer der allerede nu er på plads. For en god ordens skyld, kommer der også lige lidt her. Mandag d. 19. august: kl. Læs mere…..

Lejrtur i næste uge

Hej allesammen… Så er det på mandag, at vi sætter kursen sydpå, for at tage på lejrtur i Flensborg. Alle elever skal være mødt ind på skolen til sædvandlig tid klokken 8.30 mandag morgen. Mads (Izabellas far) vil stå klar med en stor trailer fra ca. 8.15, hvor elevernes bagage skal anbringes, og han transporterer Læs mere…..

LAN aften

LAN aften for grøn og lysegul   Fredag d.21/6 kl 16-21 indbyder Henrik (far til Mia i 3.), Malene og Martin(forældre til Jonas 5./Jeppe 1.) Birte (bedstemor til Elias 6.) eleverne i 5. – 8 klasse til en eftermiddag med spil på flere forskellige måder.   Vi starter med at indrette os med borde i Læs mere…..