image_pdfimage_print

Sidste skoledag for 9. klasse

Afgangseleverne i 9. klasse har deres sidste “rigtige” skoledag fredag den 24.05.2019. Denne dag starter – hvis afgangselever ønsker det – med et fælles morgenmad for hele gul/lysegul (alle tager noget med), hvorefter 7./8. og 9. klasse udfordrer hinanden og deres lærere i nogle konkurrencer og “lege”. Der må regnes med, at man kan blive Læs mere…..

Vi kan sige: “Tschüss!” og “Auf Wiedersehen!”

I de forgangne tysktimer har vi prøvet at få styr på de VIRKELIG vigtige tyske ord og sætninger – altså efter børnenes mening 🙂 Såsom “McDonald’s”,” is”, “computerspil”, “Hvad koster det?”,…. Men også, hvordan man kan spørge efter vejen, hvis man nu skulle være så uheldig at fare vild. Samlingsstedet bliver Südermarkt, derfor har alle Læs mere…..

bålkomfurer

Sikke en dag! Hvis jeres børn lugter lidt af røg, så er det blot fordi vi har fået – og taget vores nye bålkomfurer i brug, en gave fra mormor og morfar til Sofus(kommende 0.kl.), Vibe(1.kl.), Dicte(5.kl.) og Laust(6.kl.). Det har været en dag med meget aktive og flittige elever, der har oplevet hvor svært, Læs mere…..

lektier

HUSK!!!!! Der er kommet nye lektier i lysegrøn. HVORFOR og  Dem bør du kende. De afleveres som sædvanligt onsdag, matematikfessor skal som altid være færdig søndag og staveord udleveres mandag. Eleverne er orienteret Hilsen og vel mødt mandag d. 13/ 5 Birte  

“Lejrtur til Flensborg”

Hej… Her følger programmet for årets lejrtur, som denne gang går til Flensborg, og derfor er det meget vigtigt, at eleverne har et gyldigt pas… Vi er på lejr fra mandag den 27. maj til onsdag den 29. maj… Vi skal bo på Ostseeschule Flensburg, som har adressen: Klosterholzweg 30, 24944 Flensburg, Tyskland Mandag: 9.08: Læs mere…..

Idræt – Lysegrøn

I lysegrøn har vi netop afsluttet et danseforløb. Eleverne har i grupper selv valgt musik og bevægelser. Det kom der mange gode bevægelser ud af. Hele forløbet blev afsluttet med opvisning fra alle grupper. Efter påske er idræt udenfor. Eleverne bedes derfor have gode idrætsko og idrætstøj efter vejret med.