image_pdfimage_print

Fredag den 20/9 har vi Pædagogisk dag.

“Den lille pige med svovlstikkerne.” Fredag den 20/9 holder vi pædagogisk / lærerfri dag. Vi skal arbejde i forskellige værksteder; “Kreativt”, “Mad over bål”, “teater” og “medie” værksted. Intro til dagen sker onsdag og fredag morgen på morgensamling. Se vedhæftede. (Hvis I har noget stof i alle mulige blå, gule og brune nuancer, må I Læs mere…..

Nyt fra lysegrøn

Det er blevet efterår, sommeren er langt væk og hverdagen har indfundet sig. Vi har i den forløbene uge høstet i vores pallehaver med godt resultat. Det blev til gulerodssuppe, syltede rødbeder og brød. Kartoflerne vil vi bruge på fredag, hvor det er SFO, der står med undervisningen. I år vil der ikke være de Læs mere…..

Tandplejen har været på besøg

I dag har den kommunale tandpleje har været på besøg. Alle børnene fik en lille bog med hjem, som fortæller mange spændende ting om tænder og tandkødet. Børnene har fået som LEKTIE at læse bogen sammen med forældrene. Vi håber, at I vil bakke op omkring dette ved at tage bogen op af tasken i Læs mere…..

4. dag i Æblegård ugen

I dag har eleverne i deres grupper planlagt aktiviteter/ lege til de andre hold og efterfølgende afprøvet dem. De var kreative og det har været en dejlig dag. I morgen fredag er det spille spil dag og her må eleverne gerne taget et spil med hjemmefra, som kan spilles af minimum 4 personer.