Et nyt ansigt på skolen

image_pdfimage_print

I de næste 6 uger har vi fornøjelsen af at have en praktikant på skolen. Marie er lærerstuderende og vil være med i 3.-9. klasse, især i Håndværk & Design, engelsk og dansk. Her kommer en lille hilsen fra Marie:

Kære Forældre

Mit navn er Marie, jeg er lærerstuderende og har i den forbindelse fået lov til at afholde min praktik på Æblegård Friskole. Det har jeg glædet mig meget til og vil være på skolen fra d. 19 oktober til d. 27 november, hvor jeg primært vil undervise på mellemtrinet og i udskolingen i fagene Dansk, Engelsk og Billedkunst. Dog vil jeg stadig vil være en del af hverdagen på skolen for alle elever. 

Hvis I måtte have eventuelle spørgsmål til mig eller bare gerne vil sige hej, er I altid velkomne til at finde mig på skolen (selvfølgelig i det omfang coronareglerne tillader det), eller tage kontakt til skolen gennem jeres sædvanlige kanaler. 

Jeg glæder mig til at undervise jeres børn og lære dem at kende.

Venlig Hilsen

Marie Madsen

Praktikant

Del dette: