Til nisserne ;-) : Få gerne strikketøjet frem

image_pdfimage_print

Torsdag den 02. december afholder Æblegård Friskole en kæmpe julestue fra kl. 18-20.

Her vil være mulighed for at købe alle de flotte juleting, eleverne har fremstillet i Håndværk & Design i de sidste uger.

Den en eller anden nissemor/nissefar (eller var det vores dygtige forældre og bedsteforældre ?) har allerede haft strikketøjet eller boremaskinen i gang og produceret julestads, som de har sponsoreret til os, så eleverne kan sælge dem. Tusind tak for det. MEEEEEN der er plads til flere julelys, huer, vinduesklip, sokker, lyseholdere og hvad man ellers kan finde på, så hold jer ikke tilbage. Vi er taknemmelige for alt, og overskuddet går til børnene (elevrådet er med til at bestemme).

Der vil desuden være mulighed for alle interesserede (med tilknytning til skolen) at leje en stand, hvis man gerne vil sælge på egen regning. Standen koster 50 kr. og kan bookes ved at skrive til Birgit ba@aeblegaard.dk .

Del dette: